Najdi forum

bolečina pod gležnjem

Vsaj vsak drugi dan imam večerni sprehod vsaj 6 km. Po včerajšnjem pa nekaj ni v redu. Že zadnji kilometer sem imela rahlo bolečino prisotno pod gležnjem v peto, po ohladitvi telesa me je blazno začelo bolet. Hoja nikakor ni bila mogoča. Bolečina se širi izpod gležnja v peto ter po zunanji strani stopala. Gleženj lahko premikam, vendar rahla zategnjenost opozarja da nekaj ni ok. Danes lahko naredim dva koraka, potem bolečina seka kot nož, hoja po prstih je delno mogoča, vendar potem se bolečina razširi na gleženj ter golenico. Torej ni to najboljša izbira. Ker je vmes vikend res ne vem kaj storit – moj zdravnik ne dela, poškodbeni te brez napotnice ne vzame….
Na oko ni videt nič – ne plavo, ne otečeno, boli pa blazno. In ko se po treh korakih razboli, niti ne morem več definirat kje, kajti boli vse – gleženj, stopalo, v nart. In imam zelo visok prag bolečine.
Kaj svetujete? Mirovanje obkladki mi je jasno in to delam kolikor je možno. Najhujše pa je, ker nič ni videt.

Priporočam počitek, razgibavanje in aktivno hlajenje z ledom. Predvidevan, da bodo bolečine postopoma izginile,

LP, Uroš Dobnikar

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close