Najdi forum

Bolečina od glave do prstov na roki

Spoštovani dr. Pilih, kar nekajkrat ste mi že pomagali z nasveti. Sedaj pa se mi je pojavila bolečina, ko naprimer obrnem glavo v levo, se mi bolečina razširi po desni roki, najbolj čutim  v nadlakti. Obenem pa imam vseskozi mravljince v palcu in kazalcu desne roke. Pri omenjenem premiku glave, se bolečina in mravljinčenje močno okrepi.

Hvala za vaše mnenje.

Spoštovani,

zelo verjetno so težave posledica draženje 6. in/ali 7. vratne korenine desno. Najpogostejše mesto draženja je v predelu izstopa korenin iz vratne hrbtenice.

Priporočam pregled pri zdravniku, nato pa, če bo to na osnovi ugotovitev pri kliničnem pregledu potrebno, še slikanje vratne hrbtenice z magnetno resonanco.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Najlepše se vam zahvaljujem za odgovor. Opravičujem se za tri teme, sprva sem mislil, da mi ni poslalo, pa sem trikrat napisal.

Lep dan vam želim.

Prosim.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close