Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Ortovital, Center za ortopedijo in regenerativno medicino Bolecina obeh gležnjev in obeh kolen prosim za nasvet

Bolecina obeh gležnjev in obeh kolen prosim za nasvet

Prosim. Tega ne vem.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Pozdravljeni sem bila pri ortopedu in je rekel da bo potrebna stabilizirati glezenj in operirati koliko dni si v bolnisnici ker je glezenj nestabilen mi je dal za magnet gleznja koliko casa je okrevanje po taki operaciji rekel je da bom morala po operacijo nositi longeto ali po operaciji je zdravilisko zdravljenje fizioterapija 14 dni hvala in lp ali je to rekonstrukciska operacija

Pozdravljeni,

da, to je rekonstrukcijska operacija. Dolžina zdravljenja v bolnišnici je odvisna od organizacije dela – lahko se naredi kot enodnevna kirurgija, lahko pa v bolnišnici ostanete tudi 1 teden. Polno okrevanje po takšnih operacijah običajno traja 4 do 6 mesecev.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Ali je potrebno zdravilisko zdravljenje po taki operaciji meni morajo stabilizirati glezenj kaj to si 3 dni v bolnisnici

Običajno po takšnih operacijah zdraviliško zdravljenje ni odobreno. V bolnišnici ste lahko od 1 do 7 dni, kot sem že zapisal, odvisno od organizacije dela.

New Report

Close