Bolecina o uriniranju
Dober dan zelim,
zelela bi vprasati. Stara sem 29 let. Ze dva meseca imam bolecine pri uriniranju. Zacelo se je po spolnem odnosu. Bila sem ze pri vrsto zdravnikih..Pri osebnem zdravniku, ki mi je dal dve vrsti antibiotikev. Ker mi ni nic pomagalo, sem sla k urologu, ki je naredil UZ ledvic, te so vredu, ampak mi je v urinu nasel povisane levkocite. Dal mi je spet antibiotike. Se pravi v treh tednih sem prejemala tri vrste antibiotikev. Stanje se je polepsalo, kri in urin bp. Ker sem se vedno imela pekoc obcutek v glavnem po uriniranju, sem sla nazaj k druzinski zdravnici-ta teden. Urin ni bil v redu, standford test je pa bil negativen. Pravtako sem opravila UZ celotne trebusne votline, in pregled pri ginekologu. Vse BP.
Ampak zakaj imam se vedno slab pekoc obcutek? Pijem veliko tekcine, kar mi pomaga, jem brusnice, pijem uroloske caje…res je da je stanje boljse, ampak se vedno ni cisto vredu. Zdravnica je rekla, da baje sem imela mocno vnetje in si sluznica se ni opomogla…
Ce pijem kavo, ali sem probala spiti deci vina, takrat me je bolj peklo.
Lahko to vpliva na moje obcutje-vcasih se pocutim, kot naj bi dobila gripo.
Po narocilu urologa pijem urovax tablete- ki naj bi naredile protitelesa za vnetje.
Se imam vprasanje, januarja me caka operacija scitnice..lahko tudi scitnica vpliva na to?
Se opravicujem za toliko vprasanj, ampak sem ze zaradi tega res utrujena.
Najlepsa hvala za Vas odgovor.
Forum je zaprt za komentiranje.