Pozdravljeni.
Mene oa zanima sledeče…že par mesecev imam bolečino v levem predelu (začelo se je v dimeljskem prostoru na sramni kosti) zaradi katere sem obiskala svojega dr. on je rekel da gre verjetno za nateg kakšne mišice in mi dal analgetike). moram reči da se je stanje umirilo..sedaj pa že kakšen mesec vsake toliko občutim sploh po jedi…v predelu 2 cm levo od popka bolečino ki je pekoča in občutek ko nas “peha”. zorpn občutek je tudi ko sedim…vse se dogaja le na levi strani.. desno je ok. občasno ta pekoči občutek preide nižje v predel trebuha ene 5-7 cm pod tem predelom ki sem ga navedla..odvajam redno..občasno malce trše blato..pred dvema letoma sem imela tudi zaprtje, naredili so mi klistir…takrat sem imela vneto sluznico rektuma. naredili so mi rektoskopijo.
kaj mislite kaj še lahko naredim? imam precej stresno obdobje…hvala in lp
Spoštovani,
Za boljše redno odvajanje jejte zdravo hrano z vlakninami, pijte 2 litra tekočine dnevno, od tega vsaj 2 dl Donata, gibajte se vsaj pol ure vsah dan, še boljše več. Če se težave stopnjujejo, pojdite na kontrolo k zdravniku, da se pogovorite in naredite potrebne preiskave.
LP, Marija Š. Gašperšič