Bolečina na desni strani ob bazi penisa, erekcija in velikost
Zdravo, sem moški star 20 let. Ko sem se pred tednom dni zjutraj zbudil sem čutil bolečino na desni strani ob penisu. Penis tudi v ohlapnem stanju bil mehak vendar je bil trd na otip (kot erekcija, a v ohlapnem stanju,.. internet je povedal, da je to hard flaccid). Prekrvavitev v ohlapnem stanju je slabša, glavica ni popolnoma napolnjena s krvjo in posledično je penis manjši. Ob erekciji je kot erekcije malo nižji, erekcija je malo mehkejša kot ponavadi, glavica ni popolnoma napolnjena s krvjo in dolžina penisa je šla z slabih 20 cm na 18 cm. Po erekciji je bilo stanje slabše in zato tudi nisem ejakuliral. Na internetu sem prebral, da je možno, da sem si poškodoval mišico ischiocavernosus na desni strani ali pa ligament penisa. Po enem tednu brez aktivnosti, je penis ponovno bolj mehka v ohlapnem stanju in malce bolj prekrvavljen, bolečina pa je še vedno prisotna. Čez vikend sem opazil, da mi je (mislim da mišica) del zraven penisa zatrzal. Priporoča se predvsem počitek, a me skrbi, da ni slučajno poškodovan ligament. Naj omenim še , da se mi ob raztezanju penis ponovno bolj napolne s krvjo, bolečina se včasih širi na adduktorje, zjutraj imam erekcijo, a ni zelo močna. Imate kakšno idejo, kaj bi lahko to bilo?
Lp Nažigač