bolečina modrostnega zoba
imam napotnico za pregled in puljenje spodnjega levega modrostnega zoba…datum za pregled sem dobila šele januarja…ko sem prebrala forume sem ugotovila da bom na operativni poseg lahko čakala še nadaljnih 6 mesecev…bolečina ki jo imam ni neznosna je pa zelo moteča saj zelo težko požiram in grizem hrano, saj nemorem na veliko odpreti ust…ob vsakem požirku me zaboli v grlu, bolečina je enaka bolečini ki jo imamo ko imamo zatečene mandeljne…zato res nevem če bom zdržala tako bolečino prenašati še več kot pol leta…skrbi me tudi da se mi nebi vse skupaj vnelo in zaradi tega noben poseg sploh nebi bil možen…bolečina je najbolj prisotna zjutraj ko se zbudim…zanima me vaše mnenje in prosim ne pošiljajte me v samoplačniške ordinacije…
…zanima me tudi če se neko jutro zbudim in res ne bom več mogla požirati ali se lahko oglasim na maksilofacialni in oralni kliniki na zaloški v ljubljani ali bi me sprejeli takoj in ali bi mogla za obisk in možen poseg kaj plačati?
…že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem za vaš odgovor…
Pozdravljeni. Če ne boste mogli požirati, vas bodo gotovo sprejeli brez doplačila. Od kod izvirajo čakalne dobe sem na tem forumu že večkrat pojasnil. LP, DD