Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje Bolecina

Bolecina

Pozdravljeni!

Obracam se na vas s prosnjo po nasvetu. Ze 2 meseca imam mocne bolecine v kosteh nog kriza in kolkov ter okoli pasu. Bolecina je kot da bi imela gripo.v sluzbi komaj zdrzim.ko pridem domov lahko se samo pocivam.prejsnji ponedeljek sem dobila vrocino in pokazalo se je da prebolevam virozo.po preboleli virozi bolecine se kar vstrajajo
Krvna slika je ok.ck malo povisan crp 17 sedimentacija 30 in tsh 0,777. Zanima me kaj mi svetujete se kaksen pregled.strah me je da imam kaksnega raka na kosti ali krvi,ker so bolecine res konstantne.omejujejo me pri zivljenju delu in druzini.sem ze obupana nad telesom.prosim za pomoc.

Najlepsa hvala

Spoštovani!

Vzrokza bolečine v kosteh je potrebno opredeliti. Priporočam obisk pri izbranem zdravniku RTG slikanje, morda MR, scintigrafija kosti….

LP

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

Hvala za pomoc.

Kaj mi bolj svetujete mr ali scent…skeleta?ali so take vrste bolecin mozne psihosomatskega izvora imate kaksne izkusnje?moja dr pogleda krvno sliko in rece vse je ok.mene pa se vedno boli.ona je mnenja da ni organsko in ne rabim dodatnih prriskav.sem ze vsa zmedena.

Hvala za pomoc in vas dragocen cas.

Spoštovani!

Kot že rečeno priporočam opraviti RTG kosti in mords še scintigrafijo.

LP

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

New Report

Close