Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca BOLEČINA

BOLEČINA

Spoštovani!

Že cel teden me pesti bolečina na levem delu hrbta, vse pod lopatico ter do predela ledvic. Najhuje je ponoči, saj če spim na hrbtu imam občutek kot da bi spala na kamnu. Bolečina je le na levem delu. Kaj bi to lahko bilo? To se mi je pojavilo že eno leto nazaj, trajalo približno en mesec potem je bilo bolje. Zdravnica me je poslala na ultrazvok ledvic, češ da me boli zaradi ledvic, meni se pa to zdi čudno, saj se bolečina pojavlja nad levo ledvico vse tja do lopatice.
Prosim za kak vaš nasvet.

Hvala

Spoštovani!
Lahko bi šlo tudi gre za mišično bolečino. Se je pojavila nenadoma? Ob gibu, poškodbi? Kaj jo poslabša? Težave z vodo, vročina? Starost? Morda bo potem laže ugibati, za kaj bi lahko šlo!
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Pojavi se nenadoma ampak ponavadi se potem pojavlja vsako noč, sedaj se včasih pojavi tudi podnevi to lahko traja mesec dni pa ja včasih potem bolj. Stara sem 24 let. Nisem opazila nobene povezave z vodo, vročina se tudi ne pojavlja oz je nimam. Upam da vam bodo ti podatki kaj pomagali.
Saj res v primeru da resnično globoko vdihnem samo čutim tisti predel v katerem se drugače pojavlja bolečina ampak ob samem dihanju ni boleče.

Lahko bi šlo za bolečino iz stene prsnega koša ali obhrbteničnih mišic, manj verjetno se mi zdi, da bi jo povzročale ledvice. Z ultrazvokom pa verjetno želijo izključiti morebitne kamne v ledvicah.
Poizkusite še zamenjati blazino ali položaj med spanjem!?
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close