Najdi forum

bolečina

Spoštovani!

Že nekaj let imam občasne težave s hrbtenico, ki sem jih blažila z analgetiki. V zadnjih dneh pa imam hude bolečine v spodnjem delu hrbtenice, ki jih najlažje prenašam stoje. Najhuje je v sedečem položaju, saj se tedaj bolečina razširi v obe nogi vse do prstov. Enako je tudi v ležečem položaju, vendar ne tako hudo kot stoje. Kaj menite, naj obiščem zdravnika oz. kaj naj bi to bilo. Ker sem bila pred kratkim na gastroskopiji in so mi ugotovili refluksno bolezen požiralnika, jemljem zdravila za to in so mi vsaj za nekaj časa odsvetovali jemanje analgetikov.
Lep pozdrav.

Glede na težave, ki jh opisujete vam priporočam, da opravite pregled pri vašem zdravniku. Potrebna je natančna ocena klinične slike na podlagi katere se je možno odločiti ali so potrebne morebitne dodatne priskave. Vaš zdravnik vam lahko tudi predpiše protibolečinska zdravila, ki ne vplivajo na težave z želodcem.

mag. Martin Mikek, dr.med. Specialist ortopedije Artros, center za ortopedijo in športne poškodbe Tehnološki park 21, stavba D, 3. nadstr. 1000 Ljubljana Tel: 01 518 7063 / 01 518 7064

New Report

Close