BOLECE STOPALO
Lep pozdrav.
Ze leto in pol se mi pojavlja bolecina v desnem stopalu. Na zacetku sem jo cutila predvsem ob nosenju pet, v predelu drugega in tretjega noznega prsta, sirila pa se je proti sredini stopala. Zadnje case pa jo obcutim, ko se povzpnem na prste, ob skoku, ob obracanju stopala pri sedenju ter sem ter tja tudi ob hoji v nizkih petah. Boli pa me predvsem zunanji predel pod gleznjem, ki je kdaj tudi na otip bolec. Bolecina ni stalna. Zelo rada uporabljam stepper. Ce sem na njemu vec kot pol ure, zacnem cutiti mravljincenje, ki se siri iz drugega in tretjega prsta proti peti. Obcutek imam, kot da mi stopalo “zaspi”. Do sedaj se se nisem odlocila za obisk zdravnika, zato bi vas prosila za mnenje, ce bi bilo to potrebno.
Vsekakor je obisk pri zdravniku zaželen. Ne vem koliko ste stari? tako da se je težko odločati o diferencialni diagnostiki takšnih težav. V poštev pride stresni zlom kosti stopala, motnje mikrocirkulacije ali inervacije stopala. Kako je s krvnim sladkorjem in ožiljem? Ko bom imel malo več informacij vam bo lahko bolj pomagal.
Forum je zaprt za komentiranje.