Najdi forum

Spoštovani,
pred 4 dnevi me je začelo boleti in otekati desno stopalo. Pred leti sem sicer imela v času nosečnosti težave z otekanjem nog in pred 2 meseci sem si zvila levi gleženj. Vendar po moje to nima kakšne povezave s sedanjimi težavami s stopalom.
Jutri sem sicer naročena pri moji zdravnici, vendar se bojim, da me bo želela odpraviti samo s tem, da mi bo svetovala obkladke in počivanje. Res si želim odkriti vzrok za težave in jih odpraviti, ker nameravam začeti teči in več hoditi v hribe.
Lep pozdrav.

Spoštovani,

najprej Vam svetujem, da se oglasite pri Vaši zdravnici, kot že nameravate. Prosim, da mi nato sporočite, kaj Vam je svetovala. Strinjam se z Vami, da je potrebno najprej odkriti vzrok težav.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Spoštovani,
bila sem pri svoji zdravnici, ki me je poslala v laboratorij. Izvidi krvi so bili v mejah normale. Naslednji dan sem šla še v bolnico na RTG,ki je bil brez prepričljivih znakov za svežo poškodbo stopala.Na izvidu iz bolnice piše, da je v primeru vzrtrajanja težav kontrola pri ortopedu.
Med tem časom sem jemala Naklofen, počivala z nogo in jo hladila z ledom.Stopalo je malo boljše.
Jutri imam spet kontrolo pri svoji zdravnici. Jo lahko zaprosim, da mi že jutri da napotnico za ortopeda? Kaj mi še svetujete, da lahko naredim za stopalo?
Lep pozdrav.

Spoštovani,

če še niste, Vam priporočam, da z Vašo zdravnico opravita še laboratorijski preiskavi na sečno kislino in na revma faktorje, če zdravnica oceni, da sta lahko vzrok za oteklino, glede na izgled le-te, tudi omenjeni bolezni. Sicer Vam priporočam pregled pri ortopedu.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close