Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost BOLEČE PRSI,TREBUH IN KRIŽ PO ET

BOLEČE PRSI,TREBUH IN KRIŽ PO ET

Pozdravljene vse ki se borite za svoje sončke …

Zanima me,če je trenutno kakšna od sotrpink tukaj,ki so trenutno po ET in imajo vse sorte simptomov in tisoč in en znak,kot jaz.
Zanima me vaše počutje,mene namreč čez dan bradavice bolijo,trebuh non stop,danes pa še križ.sem pa 8.dan po et.
To je moj 4.postopek in do sedaj teh bolečin ni bilo,je pa res da sem imela tokrat močno dozo zdravil.

javite se,da kakšno rečemo.lp.

Ola, jst sem danes 11. dan po punkciji (13. dan od stopke). Šla sem že delat test, ker sem se hotela prepričat, da je šla stopka ven, ampak je bil pozitiven. Zdaj pa ne vem, če je to zaradi stopke ali zaradi nosečnosti…. jao…. Me pa bolijo prsi ob straneh, trebuh in križ pa ne. Sem prav jezna na sebe, ker sem imela že 2 SS in vem, da ni pozitiven test nobena garancija za naprej, preostane mi pa le še čakanje, ali bo pojutrišnjem črtica bolj ali pa manj vidna. Po 14 dneh pa naj ne bi bilo več stopke v telesu.

A ET si imela 3. ali 5. dan? Držim pesti!!

kinks, pomoje je to to 🙂
Jaz sem imela ET 3. dan in mi je test že 11 dan pokazal +
Stopke pa že po 6 dneh ni bilo prisotne.

g.g. čestitke 🙂 Kako daleč si pa sedaj?

Joj, ko se ne upam prehitro veselit, ma bi bilo res fino, če bi imela prav 🙂 A si vsak dan po stopki testirala, kdaj je ne bo več? Jaz sem nameravala naredit vmes enega na kak 5. ali 6. dan, ampak sem prepozno dobila teste, ki sem jih po netu naročila (neka cheap varianta – Alice pregnancy test). Si pa berem po ameriških forumih – večini je na 13. dan po stopki že pokazalo nosečnost, ma se je vmes našla kakšna, da je bilo od stopke :S

Hvala 🙂 Zdaj sem v 10t
Jaz sem čisto tako en dan po ET naredila test, da se prepričam, da ni več vpliva stopke in je bil –
Potem čez kakšen teden pa še za nosečnost in se je pokazala rahla druga črtica. Čez par dni pa je bila že bolj obarvana.
Držim pesti!!

O kul, upam, da grem po isti poti 🙂 Imaš enega ali mogoče dva? Meni so vstavili 2, tako da v primeru nosečnosti bom pa spet čisto nestrpna do UZ…. ah, eno samo čakanje 🙂

ja bravo ,čestitke obema….upam,da bo tokrat tudi meni uspelo…ampak je čudno,ponoči se bolečine umirijo,zjutraj vse nazaj čutim…danes je 10.dan,et pa je bil na 3.dan…jaz samo upam in upam,da se ne vlije.
Tako rada bi Božička letos….
a je imela katera tak primer,da je tudi njej popoldne še posebej ratal napihnjen trebuh…in občutljive prsi…
sicer imam test 23.12.ampak to je zdaj tako mučno čakat…jaz upam,da niso vsi ti znaki posledica psihe in zdravil..kaj rečete?

Zdravo punce!

Jaz sem danes 8. dan po ET dveh Z. Zamrznjeni so bili na peti dan julija letos. Znakov nič, kri moram dati 29.12.

Kaj ste vse na GK LJ, jaz sem tam?

Do sedaj nikoli mi ni uspelo z zamrznjenčki, samo če so mi vstavli svež zarodek, od tega 2xsplav in enkrat punčka.

Srečno vsem in se beremo.

New Report

Close