Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje boleče prsi po menstruaciji

boleče prsi po menstruaciji

stara sem 13 let in mam močni beli tok…to pomeni da bom kmalu dobila menstruacijo? pa še čisto malo mi manjka do A75 košarice? moja mami naj bi jo dobila nekje med 7 in 8 razredom.
je možno da jo bom dobila kmaluu? res je da sem bolj suhcana, ampak so mi žez poočitnce prsi kar zrasle..nekatere moje sošolke imajo kar velike prsiii, pa je to možno ker soo bolj debele?

Zdravo, imam eno vprasanje- 7.2. Sem.imela.spolni odnos, naslednji dan sem vzela jutranjo tabletko in po stirih dneh se je pojavila kar mocna krvavitev, ki je trajala 6 dni. Po tem.pa so me cez dva dni zacele boleti prsne bradavice oz. Dojke. Sem pa 28.1. Nehala z jemanjem kontracepcijskih tablet. So te bolecine v dojkah normalne? Dva testa nosecnosti sem.natedila vceraj in sta bila negativna.

Lepo vas prosim.za odgovor…

Lp

Spoštovani!

Bolečine v dojkah se včasih lahko pojavijo ob hormonskih spremembah (prenehanje jemanja OK). Če težave ne bodo izzvenele je potreben obisk pri ginekologu.

Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

Spoštovani.

Zadjnih nekaj mesecev me nekaj dni po menstruaciji zaćne boleti žleza v levi dojki na zunanji strani. Predvidevala sem, da je to od nedrčkov s kostmi in sem opustila nošenje, vendar so se težave vseeno ponovile. Bila sem že pri ginekologinji in ni zatipala ničesar posebnega. Zanima me, kaj bi lahko bil vzrok temu. Imam že dva otroka, oba sem dojila, tako da nekaj izkušenj z občutki v dojkah imam. Podobnih težav pa še nisem imela.

Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav.

Spoštovani!

Ne vem kaj je pri vas vzrok za bolečine v levi dojki. Če težave ne bodo izzvenele priporočam UZ oz. mamografijo.

Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

Pozdravljeni,
menstruacija mi zamuja že 8 dni. Spolne odnose sem imela zaščitene(kondom) pa še to v večini umik ob izlivu.
Ko mi je zamujala 2. dan, sem čutila krče čez cel dan, prav tako tudi 3. in 4. dan zamude. Potem se je to nehalo. Sedaj pa me že 7. in 8. dan zamude bolijo prsa.

Test baby check mini sem opravila 5 dan zamude (sicer ne ob jutranjem urinu, ampak ko me je pač zatišalo, to me je pa pogosto, saj zaradi vročine veliko pijem) in je bil negativen.
Mogoče na zamudo vpliva stres? Namreč jutri odhajam na dopust in sem cel teden nervozno želela dobiti menstruacijo.
Je nosečnost kljub negativnemu testu vseeno možna?

Spoštovani!

Kljub negativnemu testu je potrebno izključiti nosečnost..

Lp

Objava čaka odobritev

New Report

Close