Najdi forum

Živio!
Stara sem 29 let, imam normalno težo, dokaj zdrav način življenja. Kot pri predmenstrualni napetosti, me bolijo dojke praktično ves mesec. Prvi teden po menstruaciji se stanje umiri. Predlagali so mi, naj se obrnem na vas, saj je za moje bolečine lahko kriva hrbtenica. Pred tremi leti sem rodila. Dojke me bolijo od pubertete in je hudo, saj ne morem sproščeno objet otroka, ali hodit po stopnicah. Bolečin nisem občutila le pol leta po prenehanju z dojenjem.
Ali bi bil smiselen pregled pri vas, kar se tudi meni zdi malo verjetno, ampak moram vprašat, ker že zgubljam potrpljenje.
Imam še dva vprašanja :
– nekje v 6. mesecu nosečnosti me je začelo neznansko boleti v križnem delu. Nisem bila sposobna hoditi, nato je minilo samo od sebe. Sedaj po treh letih se mi pri določenem gibu znova pojavi takšen “krč”, ki mine, ampak se bojim, da me bo nekega dne znova obremeni.Je možna preventiva?
– od nosečnosti mi je ostala slaba drža. Na dan poroda sem se začudila nad seboj, kako slabotna ramena imam. Tako težko jih držim pokončno, kar vpliva na celoten izgled in verjetno tudi na zdravje.
Ali bi se bilo smiselno oglasiti pri vas? Ali rabim napotnico, ali je izključno samoplačniško?
Hvala za odgovor in LP

Draga Ana

Vsekakor bi bilo dobro pogledati, ali bolečine v prsih izvirajo iz hrbtenice. To lahko ugotovimo na pregledu, ki bi bil dobrodošel tudi zato, ker imate očitno probleme tudi z drugimi deli hrbtenice. Naše storitve so samoplačniške, cena pregleda je 6.000 SIT.
V kolikor je s hrbtenico vse v redu (kar se tiče prsi), vam svetujem pregled pri ing. Andreji Rajh z metodo BreastScan (forum preventivni pregledi dojk), ali ji pišite na forum.

Lep pozdrav,

New Report

Close