boleče oči
pozdravljeni !
imam problem z bolečimi očmi. kako bi rekla me bolijo oči od znotraj in po vekah. vendar ta bolečina traja recimo približno že 2 meseca vendar trenutno boli, nato me lahko neha boleti in me ne boli lahko tudi teden dni, potem pa spet začne. lahko me tudi boli tako da me zjutraj boli in me neha po dveh urah bolečine in me potem spet začne. oči sem imela v temu mesecu dvakrat prehlajene in sem dobila kapljice tobrex pri osebnem zdravniku. občutek te bolečine pa je tak kot takrat ko si zelo bolan in imaš take utrujene in boleče oči. pregled imam pri okulistu šele čez dva meseca vendar ne vem če bom lahko zdržala do takrat ker je ta bolečina tako moteča in boleča.
šla sem tudi v privat optiko kjer dela zdravnica in ko me je pregledala je rekla da mi ni nič. pregledala mi je vid kateri je bil na levo oko +0,50 visus 1,25 in desno 0,50m visus 1,0. očesni pritisk mi je merila trikrat in je bil levo oko 17, 19, 18 in desno oko 19, 15, 16. pregledala je še očesni živec in je rekla da je bp da ni otečen. in pregledala je ozadje z neko lučko brez tistih kapljic ki potem nekaj časa ne vidiš.
naj omenim še da mi je moja okulistka ko mi je pri splošnem pregledu dve leti nazaj pregledovala oči rekla da imam žilje v očesnem ozadnju zelo zvijugano, sicer ne vem kaj naj bi to pomenilo.
kaj lahko naredim ? prosim pomagajte mi… hvala