Najdi forum

Pozdrav!
Stara sem 39 let.
Med spanjem me bolijo noge. Prebudim se in me bolijo cele noge. Potem se obrnem in mine.
Kakšen krat se prebudim in se komaj obrnem na drugo stran, točno ne vem, kje me boli, da se ne morem skoraj obrniti.
Večkrat me boli rama, tudi nadlaket, pa se ne ukvarjam s športom. Zabol me ob določenih gibih, predvsem, ko dvignem roko v zrak, desno, levo, ob dvigovanju predmetov s tal pa ne, tudi, če so težki.
Tudi vrat me boli, prej sem lahko spala na trebuhu, vedno sem spala na trebuhu, sedaj že pet let ne morem več, ker me boli vrat. Seveda me ne boli vedno in ni hudo, da ne bi mogla ničesar početi.
Kaj bi to lahko bilo?
Noge me prej niso bolele, pričele so me po jemanju Coaxila, ko sem dobila anksioznost.
Tudi rama in roka me nista boleli. Vrat pa samo, če sem hotela spati na trebuhu, kar seveda nisem mogla.
Je mogoče, da sem dobila te bolečine zaradi Coaxila oz zaradi aksioznosti?
Zdravila neham jemati čez nekaj tednov, ampak ni rečeno, da bodo bolečine prenehale.
Kaj mi svetujete?

Pozdravljeni,

hiperbarična kisikova terapija vas bo sprostila, nasičila tkiva s kisikom in poskrbela za boljšo prekrvavitev. Stanje bi se vsekakor moralo izboljšati. Priporočam terapijo.

Peter Kokalj vodja razvoja hiperbaričnih komor in hiperbarični inštruktor http://www.hbot.eu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close