Najdi forum

boleče koleno po sedenju

POzdravljeni

Že eno leto se mi redno pojavlja bolečina v levem kolenu, vendar le, kadar dalj časa sedim (v avtu, v kinu…). Torej ko imam noge pokrčene, četudi nimam prekrižanih nog. Ko vstanem, noge ne morem takoj normalno iztegniti in me ob hoji boli. Bolečina traja par minut. Nato preneha. Kot, da se mora sklep privaditi na nov položaj.
Ali menite, da je lahko kaj narobe in ali se moram oglasiti pri zdravniku?
Stara sem 27 let in nisem ravno športnica, veliko pa hodim.
Najlepša hvala za vaš odgovor in lep dan.

Tejka

Spoštovani,

v katerem delu kolena se Vam bolečina pojavlja?

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Spoštovani,

boli me bolj v spodnjem delu kolena. Kaj bi to lahko bilo?

Najlepša hvala za hiter odgovor.

Lep dan vam želim,
Tejka

Spoštovani,

boli me bolj spodnji del kolena. Hvala za hiter odgovor.

Lep dan,
Tejka

Pozdravljeni,
bolečina se pojavlja v spodnjem delu kolena.

Lep pozdrav
Tejka

Spoštovani,

opravičujem se za pozen odgovor. Bolečina je vsekakor opozorilo, ki ga je potrebno vzeti resno. Tovrstna bolečina, ki se pojavi na začetku hoje in nato izveni, je značilna za poškodbo in/ali obrabo sklepnega hrustanca.

Vsekakor Vam priporočam pregled pri zdravniku, saj lahko šele takrat, ko veste kaj je narobe, ravnate tako, da si ne boste naredili še dodatne škode.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Spoštovani

Se opravičujem, ker sem vam kar trikrat odgovorila.
Najlepša hvala za vaš odgovor.

Želim Vam uspešen dan

Tejka

New Report

Close