Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Ortopedija Boleče koleno

Boleče koleno

Zdravo, 2 tedna nazaj sem na nogometni tekmi padel na notranjo stran levega kolena, ob tem se začutil pekočo bolečino, ampak s tekmo sem lahko normalno nadaljeval, ko pa sem prišel domov me je koleno bolelo že pri hoji in prav tako nisem mogel kolena skrčiti in ne stegniti. Naslednji dan mi je koleno zateklo oz. občutek sem imel koda imam nekakšno tekočino ob notranji strani kolena, prav tako me je peklo na dotik. Danes pa je koleno že dokaj v redu lahko tečem brez problema ampak opažam, da imam še vedno nekakšno tekočino ob notranji strani kolena, prav tako še me vedno malo peče, če močno stisnem določeno točko in me zanima, če gre tukaj za resno poškodbo ali je potreben le počitek in hlajenje, ker bi res rad čim prej začel s treningi.
Za odgovor se Vam že v naprej zahvaljujem.

Spoštovani!
Lahko gre samo za nategnjeno stransko vez. Svetujem počitek 2-3 tedne. Če se stanje ne umiri, pa nato pregled pri ortopedu in nato eventuelno MR preiskavo za izključitev poškodbe meniskusa.
Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close