Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Boleče dojke

Boleče dojke

Hei :))

Eto jst mam tud en problem. Moja zadna menstra je bla 31.7.. nato sem 10.8. mela spolni odnos brez zaščite. Oba sva že malo spila, ampak preden “mu je pršlo” je zakleu in šel na wc. Naslednji dan sem ga uprašala, če imam razlog za paniko al pa karkol, pa je rekel da ne, zato nisem šla po tabletke. V nedeljo 15.8. so me začele boleti dojke. Začelo me je skrbeti in sem 16.8 naredila test nosečnosti – biu je NEGATIVEN. Ampak dojke me še wedno niso nehale boleti. Stara sem 17 let, kontracepcijskih tablet ne jemlem. Zakaj me še wedno tako bolijo ??:S Imam razlog za skrb?

Hvala za pomoč ;))

Prvi test ni zanesljiv, ker ste ga naredili prezgodaj. Predlagam, da test ponovite (predvidevam, da imate redne mentsruacije na priblizno 28 dni), lahko pocakate do prvega dne morebitnega izostanka menstruacije, da bo bolj zanesljivo. Ne zelim vas strasiti, a tako pac je – mislim, da moznost za nosecnost obstaja.

Lep pozdrav, Katarina

nimam redne menstruacije.. včasih zamuja, včasih pa pride prekmalu.. Test bom ponovila v Nedeljo.. upam, da bo negativen.. samo kaj pa če me useno nebodo nehale boleti? kaj pa je potem narobe z mano? pa a potem bo že prepozno za splau .. pa a ga lahko naredim brez wednosti staršev.. pa če je kej za plačat? pa a to boliii ???:SSS

Verjetno zdaj ze imate odgovor in veste, ali ste noseci ali ne. Za vsak slucaj pa se moj odgovor – za splav ni prepozno, morate pa obiskati ginekologa, ki vam bo razlozil vse ostale podrobnosti.

Lep pozdrav, Katarina

New Report

Close