Boleče dlani, prsti, zapestje
Nekje 5 let se že bojujem z občasnimi bolečinami v hrbtenici, saj smo ob slikanju in pregledih ugotovili, da imam malce skolioze in degenerativne spremembe sklepov. Trenutno sem opazila eno izmed dodatnih težav pri opravilu pranja avtomobila s pištolo. Spomnim se, da sem vedno oprala avtomobil z pištolo v pralnih ali doma z visokotlačnim čistilcem brez vsakršnega problema. Sedaj pa že skoraj 1 leto opažam, da ne zmorem držati te ročke z desno dlanjo pritisnjeno ob tisti prožilec. Težko je za moje prste, ko končam z opravilom mi prsti malo zlezejo skupaj, se upognejo navzdol in dehtijo ter se tresejo. Čisto vedno je tako, ne glede na različico pralne pištole, ki jo uporabim. Revma testi preko krvi in bolerioza preko krvi so ok. Stara sem 24. Prosim za nasvet. Ta bolečina in stanje prstov me je pri tem opravilu res zmotila. To sem doživela večkrat. V roku enega leta ni bilo nikoli normalno kot prej brez bolečin.
Spoštovani,
predlagam obisk pri nevrologu za natančni pregled, saj je tako na prvo žogo težko reči ali gre za kakšne sistemske težave ali težave z utesnitvami živčevja. Prav tako bo tudi on predpisal po potrebi nadaljnjo natančno diagnostiko.
Lep pozdrav.