Boleče bulice
Pozdravljeni!
Star sem 23let in pred 4leti se mi je pod bicepsom desne roke naredila bulica. Takrat sem se zelo sekiral vendar po posvetu z ljudmi sklenil, da ni ničesar hudega razen, če se zadeva ne poveča. In se tudi ni. Če pritisnem me malenkost zaboli.
Lani, v decembru pa sem v fitness centru med vajo začutil nek premik levo in cm nižje od popka nakar me je zadeva bolela. Menil sem, da je verjetnost kile odšel k zdravniku pri katerem sva ugotovila, da to ni razlog. Čez čas je nisem več čutil vendar pa me je zabolelo, če sem s prstom dolgo iskal točko in pritisnil nanjo.
Mesec april. Pred pomembnim izpitom sem zaradi stresa in straha večkrat obiskal wc. Po 4 obisku wcja sem zaznal majceno sled krvi na toaletnem papirju in pomislil, da zaradi števila obiskov v tem dnevu.
Zadnji teden ugotavljam da se mi je naredila bulica kot pod bicepsom na levi roki na sklepu (druga stran od komolca). Ob tem naj omenim, da jo je v mirujočem stanju mogoče najti po dolgem iskanju s prstom, po fitnes treningu pa je vidna. Spet, bulica se ne veča. Pred kakšnim dnevom sem odšel na wc (tokrat prva in edina potreba v dnevu) in spet zaznal majhno sled krvi na wc papirju.
Gre za različne probleme ali gre za enega torej problem z bezgavkami. V ponedeljek odhajam k osebni zdravnici z željo po preiskavi.
Hvala za odgovor.
LP
Peterček,
pri tebi gre za različni težavici in skoraj z gotovostjo ti lahko napišem, da ne ena ne druga ni limfom.
Kar se tiče “wc zadev” menim, da imaš morda kakšno ranico (to se pogosto zgodi) ali pa hemeroide.
Vsekakor pa obišči zdravnika, da boš pomirjen!
Drži se in še naprej pridno športaj!
Petercek tudi jaz imam eno bulico na drugi strani od komolca in sem bila tudi pri zdravniku zarad nje…tudi ne raste. če se ukvarjaš s športom, včasih bezgavke otečejo…ko sem še tekla na smučeh pozimi in je bila obremenitev večja na levo roko, je bila pogostejša, zdaj pa ko ni obremenitev na roko, je nikoli ni, razen, ko igram košarko.tako da po mojem je to bezgavka, ki pač od napora malo poudari. in napisal si ob dolgotrajnem iskanju…če se začneš malo po kosti vsak dan samo minuto šlatat, bo čez en mesec zelo razbolelo.
za ostalo ti ne znam nič povedati, ono z blatom se včasih vsakemu zgodi, vzroki so različni, glede trebuha in popka pa ne vem.
porihtaj pa poročaj 🙂
bolje do zdravnika, pa si vsaj duševni mir kupiš.