Boleča sramna kost
pozdravljeni!
zanima me če mogoče kdo ve zakaj me boli desna sramna kost! po googlu sem pogledala če je kakšen odgovor a vsi govorijo da se to pojavi le v nosečnosti, ampak jaz nisem noseča. s fantom sva že imela spolne odnose a sva uporabila kondom in NI POČIL ker sva na koncu pogledala, nalila sva ga z vodo in ni puščal! kakršen koli predlog? zakaj me boli desna sramna kost in kaj lahko naredim da me ne bo več?
najlepša hvala vsem!
Spoštovani,
o vaših težavah ste napisali premalo, da bi vam lahko svetovali kaj pametnega. Malo podrobneje opišite svoje težave: od kdaj boli, kje točno, kako (nenehno, občasno, na pritisk, topo, zbadajoče, glede na telesno dejavnost, spolne donose, kaj bolečino poslabša ali olajša), kako je sicer z vašim zdravjem (druge bolezni, zdravila itd.). In ne pozabite, da skozi računalnik nihče ne vidi, koliko ste stari, od tega pa je marsikaj odvisno.
Lep pozdrav
Spoštovani,
v trebuhu “nizko dol” je razen sramne kosti še množica drugih tkiv in struktur. Razen če imate medicinsko izobrazbo, močno dvomim, da točno veste, kateri del medenice je sramna kost. S to pripombo ne mislim nič slabega, pač pa hočem povedati, da vas morda boli kaj drugega in vam ne želim dajati zavajajočih nasvetov. Zdravniku vedno najbolj pomagate, če s čim bolj svojimi besedami in čim obširneje opišete težave, ne pa da si poskušate sami postaviti diagnozo ali ugibati kaj iz anatomije. Zato se malo bolj potrudite z opisom, pa bova videli, kako vam lahko pomagam.
Lep pozdrav,