Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Ortopedija Boleca roka

Boleca roka

Pozdravljeni!

Meseca januarja, me je prvic zabolelo v desni roki zapestje in vse do prstov  nad dlanjo. Kar hitro se mi je bolečina selila do komolca in nato cez cas vse do rame. Bolecine niso vedno prisotne in nikoli na istem mestu. Zdaj me boli v komolcu cez par minut pa bom cutila bolecino v zapestju ali pa pod komolcem. Ko me bo nehalo boleti tu bom cez par minut cutila nad komolcem. Bolecine so razlicne od rahlih do mocnih. Bila sem na emg, rtg zapestja in krvne preiskave in izvidi ne pokažejo nic. Jem protibolecinske tablete, mazem se z hladilnimi kremami a ne pomaga nic. Delam kot delavka v proizvodnji in imam zvito hrbtenico na kateri sem bila tudi operirana. Prosila bi vas ce mi lahko kdo svetuje kaj se lahko naredim in kam se lahko grem, da izvem, kaj se dogaja z mojo roko. Hvala.

P.s.

Roko lahko premikam normalno brez bolecin, ce pa se nanjo naslonim pa zacutim bolecino v zapestju in nad dlanjo. Malo kdaj pa me roka boli v celoti.

Spoštovani!
Svetujem pregled pri ortopedu, da se opravi natančni klinični pregled in se vas eventuelno pošlje še na MR preiskave. Lahko pridete tudi k meni.

Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close