Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? boleča leva roka občasno,odrevenelost

boleča leva roka občasno,odrevenelost

Zanima me če je katero občasno bolela leva roka in podpazduha preden so ugotovili da je rak!

Oj, ne, jaz nisem imela nikakršnih težav pred diagnozo rak. Bula je bila edini pokazatelj, da je nekaj narobe. Si se pretipala? Je vse ok? Tudi, če je, svetujem kontrolo pri zdravniku, ker če je bolečina pod pazduho povezana z bezgavkami, se nekaj kuha v tebi. Pa še zdaleč ni nujno, da gre za raka!
Srečno!

Ojla,

žal je mene roka bolela, bule pa nisem zatipala. Sicer bolečina ni bila močna, podobna je bila revmi, kadar je slabo vreme. Vedno se je najprej pojavila pod pazduho, potem pa še v roki. Ni bila prisotna stalno, ampak zadnje pol leta občasno. Vsi so mi zatrjevali, da sem se pretegnila, ali pa da je od hrbtenice, od želodca, no na rutinskem pregledu mi je zdravnica neka zatipala in po 3 mesecih so ugotovili, da gre za raka.

To je moja izkušnja. Pretipaj se, če kaj začutiš pojdi k zdravniku. Drugače pa ti lahko povem, da je ogromno bolečine v podpazduhi res posledica težav z želodcem, hrbtenico, itd. Tam niso samo bezgavke, je tudi živčevje, ki bolečino prenaša iz drugih delov telesa na ta del. Malo je mogoče povezano tudi z vremenom. Ni samo rak veš 🙂 v ogromno primerov rak ne boli. Jaz sem bila mogoč izjema. Mogoče! Najverjetneje je moja bolečina imela izvor kje drugje. Pozimi, ko je bil tisti težak sneg, sem kidala kot nora in če pomislim, od takrat naprej me je bolelo.

Pogumno 🙂

New Report

Close