Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Preventivni pregled dojk boleča dojka

boleča dojka

pozdravljnena… stara sem 25 let, mamica 16 mesečnega malčka….
moja težava je sledeča: niti ne vem od kdaj (mogoče par mesecov) me boli leva dojka, čisto ob levi strani, skoraj že rebro. Bolečina je otip boleča, bolj neprijetna. zadnje čase pa me boli tudi rama, in cela roka. V času menstruacije se mi je tokrat prvič zgodila da me je bolela cela dojka. Ne vem s čim naj vse to povežem: boli me hrbet, vrat in mišice so čisto napete, vsakodnevno dvogovanje 13g fantka. začutim ne nobene bulice ali česa podobnega. špika me tudi v rebrih. no, še to: recimo, če držim med telefoniranjem tel v levi roki me boli čisto vse – če vam kaj to koristi 😉
Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav

V vašem primeru je videti, da gre za nepravilno statiko in prekomerno obremenjevanje hrbtenice.
Vem, da ste trenutno precej obremenjena in da imate izredno malo časa zase. A si ga vendarle poskusite vzeti, drugače bo vaš malček potegnil ta kratko in od mamice žal ne bo imel veliko.
Izvajajte redne vaje za hrbtenico, krepite mišice hrbta, privoščite si sprostitveno masažo (športna masaža ali tajska masaža), dobro dene tudi hrbtno plavanje.
Če se stanje ne bo popravilo, se posvetujte še z zdravnikom, lahko tudi strokovnjakom manualne medicine. Če se bolečine ne bodo umirila, po potrebi opravite tudi preventivni pregled dojk.

New Report

Close