Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Boleča dlesen

Boleča dlesen

Pozdravljeni,

Začela me je boleti dlesen nad zdravljeno 4 zgoraj. Zob je bil zdravljen januarna, junija pa je bil opravljen rtg, ki je pokazal, da je vse v redu. Sedaj me sicer zob ne boli, vendar me je pa začela boleti dlesen nad njim.

Hvala za nasvet.

Lp, T.

Pozdravljeni,

Brez kliničnega pregleda spet odgovarjam na pamet; verjetno gre za ponovitev vnetja ob korenini, kar bo potrdila ponovna analiza rtg zoba. Vsekakor svetujem ponovni pregled pri svojemu zobozdravniku.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

Hvala za odgovor. Je sploh še kakšna druga možnost kot da gre za ponovno vnetje?

LP,T

Pozdravljeni,

bolečina, rdečina, oteklina…so znaki vnetja. Res pa ne morem diagnosticirati s stoodstotno zanesljivostjo prek neta.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

Pozdravljeni,

bolečina, rdečina, oteklina…so znaki vnetja. Res pa ne morem diagnosticirati s stoodstotno zanesljivostjo prek neta.

Srečno.

New Report

Close