Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Boleč zob, prosim pomagajte

Boleč zob, prosim pomagajte

Pozdravljeni!
Na spodnji čeljusti imam osmico čisto piškavo in je zob boleč zato sem se odločil da bom poiskal (končno…) zobozdravniško pomoč. Vendar ker nisem bil pri zobozdravniku že od osnovne šole (star sem 23) ne vem kam iti in kako si poiskati zobozdravnika ter koliko me bo vse to stalo?
Imam obvezno in dopolnilno zavarovanje.

Me bodo sprejeli če grem na dežurno zobno ambulanto kljub temu da nimam izbranega zobozdravnika ter da imam res kritičen zob, praktično škrbina..?

Res najlepša hvala za odgovor!

Lep pozdrav!

Pozdravljeni,

čimprej si poiščite zobozdravnika in pri njem podpišite izjavo o izbiri zobozdravnika, saj si boste tako vsaj delno omogočili sanacijo zobovja na stroške zavarovanja. Zobozdravnika izberete kjerkoli, najbolje v kraju kjer bivate. Na ZZZS straneh lahko preverite kateri zobozdravniki še sprejemajo nove paciente za vpis.
V dežurni ambulanti so vas dolžni sprejeti, če gre za bolečinsko stanje, sicer ne.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close