Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina boleč trebuh

boleč trebuh

Spoštovani star sem 47 let in imam že okoli tri mesece bolečine v levem predelu trebuha.Sprva so bile bolečine bolj kot krči.sedaj pa,so bolečine vse pogostejše in nekako tope,pomaga .če ležim ali mirujem,hkrati sem opazil da je količina izločenega blata manjša kot pred težavami,na blato grem vsak dan ,blato je bolj mehko in rumenkasto.Hkrati me občasno boli tudi levo modo na dotik in takrat se bolečina razširi proti trebuhu(pred 15 leti so mi operirali varikokelo).bil sem na rentgenu trebuha,uvz,trebuha in mod pa je bilo vse v redu ,tudi kri je v redu in ohranil sem svojo težo.
Lep pozdrav

Spoštovani!

Edina preiskava, ki bi še kaj dodatnega povedala bi bila rektoskopija ali kolonoskopija.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

spoštovani,po vašem nasvetu sem opravil kolonoskopijo,kjer pa se je pokazalo ,da je vse v redu,zato me zanima je to lahko v zvezi s kakšno kilo,čeprav jo ne kirurg ne na drugih pregledih niso našli.Vpredelu kjer me najpogosteje boli sem bil pred 15 leti operiran,in sicer so mi podvezali žilo(varikokelo)in če pritiskam s prsti na mišicena tem mestu me močno zaboli in to tudi v smeri mod.
hvala za odgovor ter lep pozdrav
Toni

Spoštovani!

Možno je tudi, da vam težave povzroča brazgotina po operaciji. Včasih se v rezi znajde kakšen živčni snopič, ki pri celeljenju naredi nsutrezen živčni končič in namesto dotika ali drugega občutka zaznava le bolečino. Lahko pa tudi sama brazgotina vleče tkivo in pri tem “nateguje” živec. Žal vam ne bi znal vaših težav kaj bolj pojasniti. Vesel sem z vami, da preiskava ni razkrila resnejšega stanja.

Lep pozdrav!

Janko Kernsik

New Report

Close