Boleč analni sex
Na silo ne bo šlo !! Pri temu načinu penetracije se moraš samo nastaviti v položaj kateri tebi ustreza in v katerem uživaš.Varijanta je tudi ta,da ležiš na trebuhu in si podstaviš par trših zglavnikov pod trebuh ali debelejšo deko(zložiš v kocko)in s tem se zadnjica dvigne v višino penetracije.V tem položaju sprostiš mišice v nogah in tudi zadnjici pa gre vse lažje.Partner se bo že prilagodil na ustrezno višino.Predigra in želja po zadovoljsvu =nebesni sex.Obilo užitkov.
stara sem že čez 70 pa že od 30 leta prakticiram analni sex vsaj dvakrat na teden. Sedanji partner ima precej velik penis dolžina 24 cm in obseg 16 cm pa mi celega parkira vritko in nabijanje traja najmanj 20 minut.Nimam nobene težave z inkontinenco niti kakšne druge.Orgazem v rito je veliko večji kot v vagino.Ne morem si predstavljati življenja-sexa brez anale.LILI
To so pa izkušnje in vaja del mojstra….zakaj ne bi uživali v življenju saj imamo le eno.Kar korajžno naprej…
Analni odnos!
Ne razumem zakaj se eni nad tem zgražajo. Gre enostavno za spolne igre v katerih vsi uživamo. Kaj pomeni za nekatere popestritev spolnih odnosov , očitno nič . Potem pa so šokirani zakaj jih je naprimer parter pustil. Kar 64 odstotkov jih gre narazen zaradi dolgočasja v postelji. Leta nazaj je bila tabu tema oralni sex. Ženske so se počutile spet kot neke sužnje ali pa zlorabljene. Mnoge so danes tiste , ki najprej posežejo po penisu in ga z veseljem obdelajo. Na zadovoljstvo obeh. Sam imam ženo , ki komaj čaka na kaj norega. Tako sva začela tudi z analo , danes je včasih ona tista , ki se nasadi na ritko in me pojaha tako , da sem še nekaj časa v transu. Da ne govorim o rojstnih dnevih , ko se obleče izzivalno in podobno , ne bom niti našteval. To početje naju drži skupaj že 35 let in ljubim jo bolj kot karkoli drugega na svetu . Tudi ona se tega zaveda in drage moje dame , moški in ženska sta si različna , se po dopolnjujeta tako , da drug drugemu skušata izpeljati užitke , zato pa jih velja poizkusiti. Imam prijatelje , ki imajo žene lepotice ,se pa pritožujejo , da so živ dolgčas v postelji , potempa skačejo čez plot z enakomislečimi. Da bi pomislil kdaj na poniževanje , niti pod razno , ker tega niti sam nebi nikoli dovolil. , Zato pa govorimo o fer odprtih odnosih kjer si partnerja povesta in delita vse . To je prava ljubezen , ne pa postelja , nad katero so napisana vsa moralna in ne vem kakšna pravila , ki so jih že nune v cerkvah pozabile.
Ka zdj, Lučka? Ti ne boš nč komentirala?
Hi!
Jaz mam težavo da zlo čudno doživljam orgazem. Stara sem 18. Pred pol leta sem se razšla z fantom s katerim sem hodila 2 leti ,v zadjem pol letju✌ najine zveze sma se parkrat ljubila. Ampak jaz se nisem čisto predala saj tak kot sem že rekla zelo čudno doživlajm orgazem. Spoznala sem novega fanta trenutno se še nisva ljubila ampak jaz imam zelo velik strah, pred tem kako bom izpadla. A bi se dalo kako spremeniti orgazem?
Ali pa če lahko dobim kak nasvet?
Lp.
Zakaj moški hrepenijo po analnem seksu in v čem je razlika med onim v lulo? Sama analnega ne prakticiram fant hoče ampak sem jaz proti kr mam preveč predsodtkov….
Nasvet?
Forum je zaprt za komentiranje.