Boleč analni sex
da ne zivita zraven mene :)))
kak se pa je najbolj pripravit za analni sex
Za analni sex je obvezna dolga predigra s prsti in jezikom, za vlaženje ritke pa najboljša slina!
A veste ko sva midva s mojo punco prvic sla analca je slo use narobe najprej Jo je bolel ko svina poj ambeqnga tega mazila nisva mela poi se je se kondom strgu poi nazadnje mi je pa se prslo k njej v pizdo tko da sm nasledn Dan kleu ka prfuknen poi mi pa na nov let pove da je noseca midva sva obadva tko pametna da ne morva bit Bol ane?
Lep pozdrav rat imam sir
Mene pa zanima zakaj ne sme navaliti kot bik na kravo? Zakaj lahko pride do krvavitev kot se je to zgodilo moji prijateljici in zakaj sem svojemu povedala, da bi jaz njega z dildotom pa mi ni tega nikoli več rekel. Saj ne da bi imela kaj proti samo ne vem kako bi če bi analno lahko kasneje fafala. Okus sperme je pa dober in mimogrede kako potem rit zapreš? Jo zamašiš s tamponom?
Zanimivo tole … No skratka mene moja izsiljuje ces, ce me bos pelu u toplice os pa dubu u rit, ce ne pa nic od rite ! In pol jo morm skos okol vozt !! Btw Marija Marca ksni tipi obozujejo dildote v rit ..ponavad so gey i ni pa nujno in ce si sproscena pa tip nima bt – zajle, 99% ne bo krvavitve in pol gres na wc mal prtisnes in obrises, rit se pa sama zapre… Ja butast odgovor ampak na butast vprasanje !
Dolga leta sem imela partnerja… pa sva na željo obeh poskusila z analnim seksom.. počasi, potrpežljivo.. pa ni šlo. Mene je bolelo, pa tudi krvavela sem, tako da nisva več poskušala. Je pa res, da je imel partner velik in debel ud, mogoče je bilo krivo tudi to.
Potem, ko sem pa s partnerjem končala, sem čez čas spoznala fanta, s katerim sem še zdaj.. in je tako nežen do mene, da sem želela poskusiti tudi z njim. In vam povem, da mi tako paše analni seks, da to ni res. Je pa tako, da sem jaz na njemu in sama uravnavam, kako globoko bom šla.. ker če jaz ležim in je on na meni pri analnem seksu ali če poskusiva “pasji položaj”, me full boli.
Nekaj kilometrine mam, a tale ženska, ki sem jo spoznal, TULI od užika pri analnem seksu.
Res da je tam ogromno živčevja, pa res tam bolj paše kot v ta malo?
Saj tudi tam ga ima rada.
Pri oralnem je pa do sedaj nedosegljiva,…uhhh
Ko je toooolko govora o analcu pa tolko informacij… Samo kaj pa ce ie problem taksen: ful me mika, ful bi probala (partner tudi:)), ampak mene ze takoj na zacetku obda taki cuden obcutek da se bom pokakala:) tak da se preden splih prav peobama raje koncama da nebi res kaj ven prislo:)
Pa vem da se smesno slisi/bere, ampak ne morem pomagat…na zalost;) ma kdo kaksno podobno izkusnjo, nasvet? 🙂
babe poppers rabite pa bo tunel odprt:)
ja najprej pejt na WC pa prtisn, če bo kej šlo, če negre, pač je use ql.. 😀 Ainfih ane.. 😉
kaj je analni sec pa kaj je oralni sex
Bejba posluš – tele tukej niso resni (vsaj večina) ti bom jest zaupov recept (desetina mojih frendov je bla toplovodarjev):
Tričetrt je priprava, lubrikant in počasno razširjanje “o” ringa (medtem sexaš nornmalno), potem vzame fant mal ožji dildo (pr men je to pol moje batine :-)) in ti jo čedalje bolj širi..ko ga da noter TO NI ENAKO KOT VAGINA (ki je navadno taka kot lonc pire krompirja, da gre pol moške roke notr!!)..
Kondom ali brez – potrebno je počasno gibanje, ti pa ne stiskaj “o” ringa, če hočeš drugi dan sedet na stolu…Ne bom ti puščal telefonskih in takih jajc – malo treninga pa bo….
PS ne vem zakaj ženske tolk sovražjo dildo v vagini in tiča v anusu – ta orgazem ubija, ko greš v kopalnico se moreš naslanjat na zid,,,,
PS nism več sexterapist ampak expert…
folk…vazno da se mi jebemo
No, pa da še jaz podelim svoje žensko mnenje o analnem sexu 🙂 S fantom ga redno prakticirava! Najboljši orgazmi, ki sem jih doživela so bili med analnim sexom! Seveda sva ga prvič izvedla zelo nežno z veliko vzburjenosti, lubrikantom itd.. Po nekaj časa sem si kupila analni čep, ki se je pokazal kot pameten nakup. Na erotičnem sejmu sem kakšno leto nazaj slišala na predstavitvi teh čepkov, da bi ga naj imela ženska več časa not (več ur), češ da se luknjica dovolj razširi. To se mi zdi pretirano. Midva ga uporabljava med predigro, pred glavno akcijo ;)! Zadnje čase pa med analnim sexom ne uporabljava več niti lubrikanta (ni potreben), kondoma pa nisva nikoli uporabljala, niti nisva imela težav z raznimi vnetji!
Sicer pa punce, koliko sem zasledila v zgornjih komentarjih, da imate občutek kot da boste mogle na wc.. Itak, da je potrebno it pred analnim sexom na wc! Sam občutek pa odpravite tako da se med sexom tudi same zadovoljujete! Potreben je pa pravi pristop in odnos do takšne vrste sexa :)!
moje izkušnje z analcem…hmmm na začetku bolelo zelo..potem pa kot pravite punce najbolj vemo kok pa do kam ..čeprav jaz sem problala več položajev in najbolj mi je odgovajal da sem ležLA na trebuhu z iztegnjenimi nogami moj pa na meni tako da je ležal na mojem hrbtu in nežno prodiral…kar se tiče higiene res je kondom kondom kondom!!!! sem med. sestra in smo imeli že primire hudih vnetji zaradi nezaščite penisa oz danke…tudi rastrgnine…krvavitve ..čeprav moje osebmo mnenje ljuknica za kakanje in to je to..res je inkontinenca -nezadrževanej blata..posledično urina mišice se lahko pri pretirani uporabi oz dolgoletni uporabi analnega sexa ošohnijo…ne vem sex se da popestriti tudi drugače nisem pristaž tega ampak poskusit je blo treba 😉
Izražam samo svoje mnenje prosim ne napadajte ….foromi so za izražanje mnenj ne pa žaljenje..lp
Jaz-imam-izkušnje-z-mojim-ker-imava-otroke.nikoli-me-ne-bi-k-mi-ga-prine-nter-ai-ven
Jaz imam vsak dan v riti 30cm…
Forum je zaprt za komentiranje.