Boleč analni sex
zakaj a kao umazan?
Umazan in smrdeč. Potem bi ga moral prati pol ure.
KACA FRFOTACA: ti prakticiraš analni seks?
ja ampak bol po redko.takrt k padm u nekaksn trans.
glede umazanije pa smradu..sej se ritko prej ocist
Ja js pa č mislim da je to stvar posameznika in da se morata partnerja pred tem pogovort kaj jima paše in kaj ne seveda se strinjam z vami da pred analnim sexom seveda veliko predigre in lubrikanta na SILIKONSKI OSNOVI (tisti na vodni osnovi se (pre)hitro vpijejo) ne pozabite na kondome saj veste da danka ni najbolj čist predel in lahko pride do kakšne infekcije
In pa normalno veliko nežnosti nato šele penetracija ampak to je moje osebno mnenje in ga ne silim nikomur 🙂
se ena pametna.a ves da lubrikanti na silikonski osnovi pa kondom ponavat ne grejo skupi? ni cudn da je tema o nosecnosti pouna..
Saj ni problem kako kdo seksa mogoče kdo koga pozna od kod je in s kom seksa na kak načinmen je vseen če moja gor piše saj me ne poznaš
kako pa ves da te ne? tvoji kolegi nimajo neta? ce jih sploh mas.
hocs da se drugi vejo? :O
Midva s fantom to počneva vsaj 1krat na teden, enkrat on mene, enkrat jaz njega, boli pa nobenga ne xD
pa dokonca porine svojo 21cm batino?
ne čisto do konca, ker pol zna res mičkeno zabolet
Jaz pa to počnem že 30 let in se še nisem naveličal.
Rad žensko pripravim z jezikom.
Rad ji nežno ližem anus, potem pa…
Zabadam jezik noter do konca.
Potem pa svojega debelega korenjaka.
nism glih najbolj naudusena nad analcom, sm pa ke… ampak da mi pa kdo lize ritko….aaaaaaaa neki najbols
no vidiš 😉 pametno dekle
lepo je prebrati forum čisto navaden naj vsak počne tisto kar mu paše.
saj sogovornica je samo vprašala kaj naj počne da ne bo bolelo ampak
Slovenci smo pač posebni da radi nakladamo in povemo vse drugo samo tisto ne
kar nekdo sprašuje.Malo strpnosti bi bilo treba upoštevati slovenclni.TAKO
minko poglej svoj komentar pa se uprasi A TI PA SI POMAGU “sogovornici”, ki je btw temo odprla leta 2003
Hja… Kakorkoli… Kdor ni probal s pravim partnerjem, pač ne ve kaj zamuja. Lepo vas prosim… Malo si zgodovino preberite, pa spolnost med živalmi…
Analni seks je nekaj NORMALNEGA! Seveda, če ga vzameš kot nekaj naravnega.
UŽIVAJTE! SEKSAJTE! MENI PAŠE!
Ja folk kva pa tolk komplicirate,…
Ne se sekirat preveč, ker se lahko s tem tolažimo da krč po 3 šusih sposti in potem ne boli več,… potem jo pa lahko tako ladaš, da ji zlato žilo do 12 nabuiješ magari z jajčkam vred.
Men je moj ljubi enkrat tako zabil kurčiča v ritko, da sem z glavo v knauf steno luknjo naredila.
Forum je zaprt za komentiranje.