Najdi forum

Boleč analni sex

moji je pa všeč! in kaj zaj?

Še vedno nobenega ne zanima brat 2x eno in isto.

Po moje je pa marsikomu fajn brat take zadeve, če dvakrat napiše, pa dvakrat, sej to nima veze. Sej ni nobenih prepovedi, njegov post pa lahko tud preskočiš, če hočeš. 😉

Tudi napišem lahko svoje mnenje. In sem ga. Čez čas boš ugotovila, da so taki posti samo hvaljenje.

Ma ja, sej ti nč ne očitam. Nej piše model, če mu paše. Pa če je sam hvala, al pa res kej na tem.

Potem pa najbolje, da kar posname filmček, kako ona dva to delata, in ga objavi tu. Veliko boljše od besed. Saj partnerice ne moti.

ojla, jaz zadevo prakticiram obcasno in je enostavno ce si to tako naredis. Pri nas ne kompliciramo z umivanjem ritke znotraj.. enostavo, lubrikant / slina, neznost in harmonija v glavi in spolnost ne glede na to kako in kje, je lahko bozanska…
jaz osebno probam skozi vagino rahlo pritisnit proti ritki in pod prstom cutim a je cisto al ne.. pa ce kaj gre mal drugace kot si zelis… se pa umijes, sej ni nc takega.. smo samo ljudje in ni se nam treba nicesar sramovat… se zgodi pac ali pac ne…

nima smisla se dajat na forumih, sirit treba izkusnje in met za vodilo: spostovanje drugacnih mnenj in izkusenj… nihce ni napacen niti popoln.., le spostovat je traba razlicnost in z voljo ni tezko :))

pa lep dan

mogoče si cenjena dama pozabla zakaj je sploh ta tema!

zato ker je mladenka vprašala kako bi se dalo bolečino pri analco omilit!!!

in kaj ji naj sedaj jaz odgovarjam z besedami o čebelicah in ptičkih in zajčkih???

sej se da tut na druge nacine puvedat. ja najbols res da kr posnams k si ze tok natancn.
bolecina zgine k si fajn napaljena, cist sproscena pa si res zelis to. Seveda z velik lubrikanta in pa rabs partnerja z obcutkom.
Js ga mam najraj u rit takrt k sm ze u transu.

Sama sem imela na začetku težave, ker ma moj malo debelejšega … (hja, pr analnem so bolj priročni manjši luleki hehe kr pr prejšnjem ni blo problemov :-)) ampak res je, sprostit se je treba in uporabit veliko lubrikanta … men je najboljši ky iz lekarne.

Ne vem, men paše in mi je čisto zgrešen mit, da to počno samo ženske brez samozavesti. Pr sedanjem sem celo jaz predlagala prva.

Hja po mojih izkušnjah alanc vedno mal boli,ko ga prvič porine not.itak prvo pravilo je uporaba lubrikanta (ki naj ti ga z roko namaže po riti,lahko tudi po penisu) in sproščenost.mogoče se sliši čudno,vendar tudi kozarček vina pred seksom ne bo škodil,saj boš tako veliko bolj sproščena in analni sex bistveno manj boleč.
priporočam,da si prej zelo vzburjena in se fant vselej najprej igra samo s prsti.ko te ne bo več bolelo,ko ti bo v rito porinil prst,lahko poskusita tudi s penisom.užitek zagotovljen

ja, če se neznaš sprostiti brez tega…žalostno

fiffika ,,, res ne rabim alkohola za sprostitev 🙂

po mojem… si ti zdaj že prava sex diva v sloveniji…

tornado, kaj te matra?

a uporabljate kondom pri anali ali ste brez

brez

meni tudi bolj paše brez

brez 🙂

Da ga bi v rit vtikal brez kondoma? Hehe. Nikoli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close