Najdi forum

Boleč analni sex

tadej, ampak tvoji prispevki so pa res LOL. Človek ne ve, ali bi se smejal, ali bi sočustvoval.

Razloži, k ti je tako jasno. Kaj pa je LOL? Vidiš še tega ne vem.
Pa povej kaj je smešno? In v čem se ti smilim? Ker mi je analni seks poniževalen do ženske? Se ti zato smilim? Ali ti je to smešno?!

Res si krentam, iz gozda nekje.

@tadej: hint, use Google.

se sprašujem, če si sploh kdaj bil z žensko v postelji glede na to, kaj pišeš in kakšne predsodke imaš.

Ja, v gozdu se imamo radi. Sexa se oralno, analno in vaginalno.

Sicer se s tadejem nikoli ne strinjam, ker so mi njegova mnenja kot bi jih potegnil iz srednjega veka, niti ne mislim, da je analni sex poniževalen do ženske in da je ženska na nivoju živali, AMPAK… prepričana pa sem, da je mnogo žensk, ki jim analni sex ne bi prišel niti na kraj pameti, če jih v to ne bi “silili” moški, ki so njihovi fantje, možje oz. partnerji.

Ženske, ki so brez samospoštovanja, ne znajo reči ne. Marsikatera bi prenesla ne samo analni sex, tudi, če ji ne bi prav nič pasal in bi jo bolelo, ampak bi pustila celo, da se ji tip med sexom poserje na glavo, če bi to rajcalo NJEGA. Samo, da bo ON zadovoljen in da ga bo obdržala, saj če ona ne bo pustila sranja po glavi, je tu na tisoče drugih, ki bodo to z veseljem storile. Eto, take ženske so mi pa čisto mimo! In res mislim, da jih je več kot se zdi oz. kot si upajo priznati.

Če ženska resnično uživa pri analnem sexu, super, potem kar naprej. Ampak, če pa je ženski to odveč, če ji je boleče, če pri tem ne uživa in se strinja z analnim sexom samo zato, ker njen moški tako hoče (ali ji celo pove, da če ona ne bo za to, je pa polno drugih, ki bodo!), potem je pa vse skupaj ena sama velika žalost.

Nekatere ženske so res brez vsake samozavesti in ne znajo reči ne, ker se bojijo, da bodo izgubile tipa, v stilu: bolje, da sem s kretenom kot pa, da sem sama. Take koze mečejo slabo luč na celotno žensko populacijo. Ni čudno, da je precejšnje število moških, ki žensk prav nič ne spoštujejo in ne cenijo in za to s(m)o si ženske čisto same krive!

mal si preber….

bravo, dobro napisano in popolnoma resnično. meni se ene prov gnusijo zarad tega, kaj vse so pripravljene za un k…. narest

Dr. Pušenjak je že pisal o tem, poišči. Hemoroidi in nezmožnost zadrževanja plinov in blata……ampak tko blazno paše, a ne de????????
Se strinjam z ono malo višje – ene se znajo prav prepričat v to kok jim paše, bedne ste do kraja, in najbolj smešno je to, ko se imate za ful frajerke. Oglasite se čez par let, če vaš še tako rad okoli vaše riti šari in vam plenice menja……

kake plenice, konc seksanja konc ljubezni :))
ko ženska ni več v funkciji je res mal junakov, ki ostanejo
večina jih pač pametno poišče drugje.
ženske pa glupe medicinske sestre za cel lajf :))

Poskusita, ko bosta zrajcala in sproščena…..moj me je kar nakaj časa nagovarjal za analni seks in šele ko sem mu povsem zaupala sem privolila v analni seks.

Ponavadi najprej seksava klasično, da sem fajn zrajcana in mokra, potem pa počasi prodre z udom. Ko je cel notri je samo uživancija.

Js pravim…Kakor komu paše!

Če nekomu paše da ga kdo tepe nej mu paše,če ma kdo rad analno..super, in tako dalje
Ljudje smo različni se strinjam z gospodično ki je napisala ceu spis ampak….moreš pa se tudi zavedat….
da niso vedno samo ženske tarče takega poniževanja….ampak tudi moški…

Fantje in punce.

Vse nasvete sem si prebral in jih bom tudi upošteval. : )
Vseeno, pa se mi poraja vprašanje, kako k zadevi pristopiti
v primeru XXL dimenzije penisa ?!?

Včasih ga še komaj v vagino dam, če je predigra mal krajša kot ponavadi.
Debelina penisa je namreč kar velik problem pri meni. Tudi dolžina, ampak mislim
da mi večji problem dela debelina.

Predvsem, bi rabil nasvet od punc, če ste že imele tak problem s svojim partnerjem ?
Hvala in čaw.

Alex

Kaj je zate XXL dimenzija?

Čaw Petra.

XXL obleke najbrž poznaš ???
dimenzija mojega pa je: 23 cm long, 9 cm wide

lp
Alex

tole 9 naj bi bil premer al kako?
pol literska stekleniza za vodo ma namreč manj :)))))

Jest bi pa rada analno, ampak moj fant noče, ker se mu to gnusi. Kako naj ga prepričam?

Čaw Petra

Ne tok hudo pa hvala bogu nimam.
9 cm je obseg.
Lahko ti pa pošljem slikco na tvoj mail, če želiš seveda.
V glavnem je kr problem tole pr men za analo. : (

lp

Alexxl

od kje sem pa petra 🙂

slikc raznoraznih penisev je na netu dost. ko boš našel pravo partnerico, ki ti bo ustrezala in ti njej in tako, ki ji bo to pasalo, tudi to ne bo problem.
je pa problem vedno kadar je predigra kratka in ne vem kakšno veselje ga imajo eni tlačiti noter kljub temu, da ženska še ni tam kjer bi morala bit…, 9 cm obsega res ni neka huda debelina, tko da so problemi čist nekje drugje

Ritna luknja je za srat;

Rak debelega črevesa in danke

Opis bolezni in statistični podatki

Debelo črevo je nadaljevanje tankega črevesa. Prične se v desnem spodnjem delu trebuha, poteka navzgor pod jetrni rob oz. do desnega spodnjega rebrnega loka (colon ascendens), zavije prečno preko zgornjega dela trebuha (colon transversum), pod levim rebrnim lokom oz. pod vranico zavije navzdol (colon descendens). V levem spodnjem delu trebuha se nato v obliki črke S (S-črevo ali sigma) preko danke (rektum) končuje z zadnjikom (anusom).

Debelo črevo zavzema daljši del, danka pa zadnjih nekaj centimetrov debelega črevesa.
V debelem črevesu in danki, ki sta del prebavnega sistema, poteka vsrkavanje hranil in tekočine, prav tako tudi izločanje prebavljenih snovi iz organizma.

Po podatkih Registra raka za Slovenijo je leta 2004 za to boleznijo zbolelo 1291 ljudi, od tega 719 moških in 572 žensk. Večinoma zbolevajo ljudje po 60. letu starosti, lahko se pa bolezen pojavi tudi prej.

Bolezenski znaki

Bolezenski znaki pri raku debelega črevesa in danke so večinoma neznačilni, lahko se razlikujejo po tem, v katerem delu črevesa leži tumor. Nekateri bolniki nimajo nobenih težav; drugi pa tožijo zaradi bolečin v trebuhu, napenjanja, vetrov, sprememb v odvajanju blata, krvi na blatu, slabosti.

Vir: Društvo onkoloških bolnikov Slovenije

Krpan_ a še vedno tovoriš sol s kobilo na Dunaj?

krpan, sem pričakovala kak bolj konkreten članek v povezavi z analnimi odnosi v kolikor si se že odločil za kopiranje nečesa.

da imamo tole luknjico za kakat pa verjetno ve vsak in to vsak dan…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close