Boleč analni sex
S fantom sva zadnjic poskusila analni sex,…danko mi je namazal z kremo in vse je bilo ok..le da ko mi ga je parkrat porinil ven pa not me je bolelo in sva morala prekiniti odnos…A se da kako te bolecine omilit ali karkoli?
HVALA
Fant bi moral bit bolj pazljiv in se lotit zadeve bolj počasi. Najprej probajta še s prstom, pa nato čisto malo not, pa bo šlo.
Splača se truditi samo če si oba želita to. Ker če si ti tega ne boš želela se ne boš mogla sprostiti in potem ne bo šlo.
Probajta tako da on ne penetrira do konca in naj ga ne daje ven pa noter.
p.s. na lubrikante pa ne pozabit.
samo glejte da nebote nekoč inkontinentni!
Poskusita tako, da si ti na vrhu in sama potiskaš, ker sama najbolj občutiš kaj ti ustreza in kaj ne. Seveda s pomočjo lubrikanta. Ko bo enkrat v celoti notri, bo vse OK. Ampak, počasi, počasi, počasi……
glih zanc sm analno sexala-bilo je bozansko. najbolsi je lubrikat ce pa tega ni pejta pod tus in se dobr namilta. na zacetku zmeri mal boli tok da se odprtina razsiri pol je pa uzitek.
:)))) Katastrofalni ste :))))
Počasi ,brez panike v začetku.Treba je bit potrpežljiv.Priporočljivo je ,da je ženska močno vzburjena.Lubrikant + kakšno olje(mandljevo itd.).Obvezen kondom (v danki so klub navidezne čistosti bakterije ,ki lahko povzročijo med drugim neprijetno vnetje sečevoda).Globino penetracije naj določi partnerka.Tako!Zdaj pa lahko napišete ,kako vam je bilo všeč.Vsak moški ga rad da tja noter ,pa če si prizna ali ne(kdor še ni poskusil ne more imet mnenja);je pač bolj “utesnjeno”.Ženske, zmerite srčni utrip svojemu ,ko mu boste rekle ,da bi v drugo luknjico….
Petra,
prav rad bi te spoznal 😉
Trening ljubica vaja dela mojstra mojster pa vajo oziroma drugace povedano tvoji riti manjka kilometrina
Hej!
Mene pa res skrbi tale inkontinenca, med in po analnem sexu imam občutek, kot da me sili na drisko in potlej imam še 10 minut čisto razprto analno odprtino. Resno me skrbi, kako analni sex vpliva na mišice v danki in na zdravje čez par let … :((
Mislm, spet je tkole; ženska se spet podreja za njegov užitek …
A je kdo že slišal kaka strokovna mnenja od zdravnikov?
ja… midva mava pr sexu zmer v bližini olje, če slučajn kdaj kej ne gre, pa tud užitek je večji. zanč sva se mal napila – pa sm mu js predlagala analo. za prvič je blo fuul dobr, pač velik olja, sproščenost, njegova pazljivost, pa mal alkohola v krvi 🙂 najbolši recept, hehe. sva brez kondoma, pa ni blo pol nobenih problemov, mela sm pol še kšn dan isto občutek da me kakat tišči, ampak ni blo panike 🙂 se je splačal mal potrpet.
uživaj… 😉
jaooooo. zelo pametni nasveti, ni kaj
-olje ni primerno !!!! primerni so lubrikanti na VODNI osnovi
-brez kondoma ni ok (bakterijske infekcije…..)
ne bi blo slabo kej prebrat prej….
smo prej prebral dost, sam jebiga k si v elementu na to pozabš.
ni blo pa nobenih bakterijskih okužb al pa kej…
pa mind your own bussines 😉
jaooooo. zelo pametni nasveti, ni kaj
-olje ni primerno !!!! primerni so lubrikanti na VODNI osnovi
-brez kondoma ni ok (bakterijske infekcije…..)
ne bi blo slabo kej prebrat prej….[/quote]
Hja, če smo že pri tem, je za analni seks veliko boljši lubrikant na silikonski osnovi – zelo priljubljen med geji btw – so kompatibilni s kondomi in definitivno bolj obstojni kot lubrikanti na vodni osnovi, ki se hitro vpijejo ali pa ratajo pocast. Res da se težje spere dol, ker je vodoodporen, je pa ful bolj primeren za analo, še posebej če gre za začetnike ali pa tiste, ki to veliko prakticirajo. Olje pa res ni za nikamor, razen za masirat, al pa na solato… (ne isto, seveda :))
Kondomi pa obvezno, vsekakor, pa ne pretiravat s kakimi ekstra rebrastimi, bunkičastimi, …
Pa obilo obilo obilo potrpljenja in nežnosti…
kako gre lažje noter vsaj večina dobro ve, kaj pa sluznica črevesja lahko vpije, kaj ji je tuje in kaj ni ni, to je pa seveda druga zgodba
ampak, kot je že manchee rekla, brigajmo se zase 🙂
nimate dosti pojma pojdite po poppers ki sprosti mišice in lažje vam bo šlo sem prebral na medicinskem forumu
ja, pa ubije nekaj milijonov možganskih celic 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.