Najdi forum

bol u nogama

zašto se javlja bol u nogama? osjećaj umora u nogama i tezina kao da se provodila teška fizička aktivnost, a osoba zapravo miruje? radi se o mladoj osobi. pojavljuje se ujutro nakon buđenja i navećer kad se legne spavati i kad se osoba smiri.

Poštovana,
napisali ste mlada osoba- mislite na dijete ili ?

moje dijete, ima 26 godina

Bolovi u nogama kod male djece često su posljedica rasta i dnevnih aktivnosti pa sam zato pitala.

Mogući razlozi: spuštena stopala, slabokrvnost, bolest štitne žlijezde, manjak vitamina D, slabost vena i arterija…
Savjetovala bih pregled nadležnog liječnika koji će vidjeti ima li potrebe za konzultacijom ortopeda i koji može napraviti rutinsku obradu krvi. Ukoliko nalazi budu uredni, a bolovi se nastave, obrada se može proširiti.

Ukoliko se radi o ženskoj osobi, ne nositi previsoke pete ( idealno oko 3 cm visine).
I možete eventulano pokušati s kombinacijom magnezija i vitamina B skupine.

lp

Hvala puno na objašnjenju! Mislim da ćemo se za početak odlučiti za ovu prirodnu varijantu. da li mi možete reči koju marku magnezija i vitamina da kupim? koji su provjereno dobri? nije mi toliko bitna cijena, nebi htjela kupiti nešto što ne valja. i koliko dugo bi to trebala piti? hvala.

Preferiram tablete( ne šumeće ): Magnezij kompleks tablete za žvakanje od Dietpharm ( uzima se 2×1) ili Magnezij forte + B kompleks od Virde ( uzima se 1×1).
Može uzimati kroz mjesec dana. Ukoliko se tegobe smire, može se prekinuti s uzimanjem ili nastaviti ako se tegobe ponovo jave.
Ukoliko ne bi bilo poboljšanja kroz mjesec dana, mislim da je bolje napraviti obradu.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close