Najdi forum

Prodam mladiče pasme Nemški Bokser z vrhunskim rodovnikom, potomci evropskih prvakov, na voljo (poleg rumenih), tudi atraktivna bela bokserka.
tel. 04 5131168
031 545436

Kakšna pa je cena bokserjev? Ali lahko na hitro opišeš glavne značilnosti bokserjev? Za nima se namreč moja prijateljica in ni se še odločila, katerega psa bo vzela. Ali je bokser primeren za življenje z majhnimi otroci? Kaksen karakter ima?

Lp,

Tanja

Domen!

Zanima me cena bokserjev, ki jih ponujaš, mogoče kakšna slika na moj mail in kje se jih da obiskati in videti.

Lp, Yo

No , tudi mene zanima , po koliko jih prodajaš !

Pa še to – a ti to belo bokserko prodajaš po isti ceni kot ostale?
Namreč , oba veva , da beli bokserji ne dobijo rodovnika , ne ?
Naš bokser je pravkar postal oče 11 malim , od tega so bili 4 beli. Z veliko žalostjo moram povedat , da jih je rejka dala usmrtiti ravno zato , ker takih ne more prodajati kot ostale in tako zanjo predstavljajo čisti strošek !
Res smo bili zelo žalostni. Sprašujem se , če se jih ne bi dalo podariti ?!

Sicer pa , naš izhaja iz legla Della Cadormare , ti pa v Italiji , kjer smo ga vzeli , dosegajo ceno cca 1,5 do 2 milijona lir .

lp A.

Čisto prav si napisala, to je zame rejka in ne vzrediteljica. Beli bokserčki pa so res redkost in mislim, da bi jih še lažje prodala (po nižji ceni) kot pa ostale. Upam, da boste v bodoče bolj pazili, kje boste parili vašega psa.
Usmrtitev mladičev je vsega obsojanja vredno!

Ja , ves , saj mi ne moremo vedeti , kaj bodo rejci naredili z malimi ! Na to nimamo vpliva .Je pa rejka rekla , da ima izkušnje s tem , da belih bokserčkov nihče ne mara . Saj kdaj pa kdaj koga zanimajo , ko pa revčka vidijo (z tistimi rdečimi očmi , pa to ) se pa premislijo. Rejki pa potem ti mladiči ostanejo in ne ve , kam z njimi. Ma mi smo si mislili, da so sigurno kje otroci , ki bi si želeli kužka zastonj! Saj , ko ga enkrat imaš , ga vzljubiš revčka , tudi če te na začetku kaj malega moti.
No , ji je moj mož potem naročil , da če bo še kakšen bel , naj ga pokliče , da ga vzamemo mi in poskrbimo zanj.
Res nam je bilo hudo , ko smo slišali , da revčki niso imeli niti najmanjše šanse !
Čeprav sem nekja slišala govorice , da naj bi se priznali kot pasemski tudi beli bokserji.
Upam , da res in to čimprej !

lp A.

Ja, je prav grozno, če mladički nimajo niti najmanjše šanse, oziroma jim te ne dajo. Jaz osebno mislim, da bi se vedno našel kdo, ki bi rad imel psa, ki mu je znan po značaju, pa vendar nekaj ekstravagantnega.
Tudi jaz sem slišala, da naj bi v Nemčiji vzredili novo linijo bokserjev. In beli bokser naj bi bil pasma zase. Sicer sem pa na internetu zasledila galerijo slik, kjer je ogromno belih bokserjev in mislim, da jih priznavajo nekateri Kennel klubi v ZDA. Niso pa člani FCI.
Ali kdo ve, kaj več o tem (o belih bokserjih)?
Lp Yo

Yo, lep pozdrav,

sveta jeza me je popadla, ko sem prebrala, da je rejka dala pobiti bele boxerčke. Groza, ta ženska ni vredna, mah bom nehala, da ne bom padla tako nizko, kot je ona s tem dejanjem.

Sem lastnica bele boxerke in progastega boxerja, sta brat in sestrica. Bela boxerka ima popolnoma enake lastnosti kot progasti, samo v barvi se razlikujeta. In da ne bo pomote, beli boxer ni albino. Ima temne učke, črn smrček, edino dlaka je malo bolj svilnata kot pri progastem. Beli boxerji so bolj občutljivi na sonce, zato je treba paziti, da jih ne izpostavljamo preveč, sicer se pa naša Bela kar sama umakne v senčko, medtem, ko se Žis veselo sonči dokler mu ne postane prevroče.
V novembrski ali decembrski št. Moj pes, je bil objavljen članek o belih boxerjih.
V članku je navedeno, da beli boxerji, ravno tako, kot ostali dobijo rodovnik, samo vzrejnega dovoljenja ne dobijo. Članek je možno prebrati na http://www.mojpes.net.
Yo. malo pobrskaj po arhivu na mojpes netu.

Yo, oprosti, ampak res sem jezna, da taki ljudje, kot je ta rejka sploh obstajajo.

Če te še kaj zanima v zvezi z belim boxerjem, pa kar vprašaj. Upam, da se bo še kakšen lastnik belega klovnčka javil, saj jih je v Sloveniji kar nekaj.

Lep pozdrav.

jst sm dobila psa bokserja ime mu je ron str je 3 mesece in tam ni bilo nobenih belih sam je res kruto da daš male psičke uspavati samo zato ker so beli enako je kot če bi belec pršu v afriko pa bi ga ubili ker ni črn zame ni važn kakšne barve je samo važn da ga sploh lahko maš ker eni si ga želijo pa bi tudi belga radi mel men je važn da si srečn z njim in da ga imaš rad ker ko ga vzljubiš te ne zanima kakšne barve je to je tut žival

Se popolnoma strinjam, ta oseba še za popljuvat ni dobra! Ukvarja se z rejo psov, v resnici pa živali sploh ne mara in ljubi le denar. Privoščila bi ji, da bi ji vsi psi ostali. Jaz osebno bi pa želela ravno belega bokserja, že samo zato, ker je res nekaj posebnega. Ja, če bi človek prej vedel in bi lahko preprečil, jaz bi vzela vse bele, če bi jim s tem rešila življenje in ni vrag, da bi jim našla dobre gospodarje, če je že ona nesposobna. Naj gre raje saditi krompir!!

ČE BO ŠE KDO MEL V MISLIH USMRTIT BELEGA BOKSERJA GA JAZ Z VESELJEM VZAMEM IN TUDI VSE STROŠKE PLAČAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA ŽENSKA JE NORA. SPLOH NE VE KOLIKO LJUDI BI SI ŽELELO IMETI TE MALE NAVIHANE BOKSERČKE, NEGLEDE NA BARVO.

SAMA IMAM PROGASTEGA IN NI BOLJŠEGA PSA KOT JE MOJ MALI NAVIHANI XEN.

Če kdo podari ali za nizko ceno proda kakšnega takega reveža kot so tile zgoraj omenjeni belčeki….jih takoj vzamem enega k sm trenutno brez kužota…imel je raka moj lubani husky in sm ga mogla dat uspavat….iz psarne vzet bokserča-malo drago za naše revne plače…delam pa v trgovini za živali tako da mu ne bi mankalo ničesar. tako da če kdo zvoha kakšno sled 041949751

A če delaš v trgovini za živali, je hrana pa oprema zastonj?

@eskey: A iščeš prav belega bokserja? Če bi te slučajno zanimalo, eni gospe pomagam oddati njene mešančke za katere sama zelo težko skrbi, zato nujno čimprej potrebujejo nov dom. Ostal je še en mladič ter mama (približno 3 leta stara). Oddajajo se pa prek dzzž Ljubljana. 😉 Čisto tako mimogrede, če te slučajno zanima. 🙂

New Report

Close