Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Bojim se

Bojim se

Pozdravljene!

Bila sem na dopustu v petek, in sem mislila kako bom uzivala 3 dni.
Petek zjutraj sem sla na WC in sem videla da malo krvavim ( panika),imela sem rjavkasti izcedek( zelo malo) , sem takoj poklicala na GK in so mi narocili sele za danes popoldne.Zelo se bojim da je kaj narobe, izcedek imam ze cel vikend , vcasih se vstavi, drugace nimam nobene bolecine v trebuhu.Ne vem kaj bi bilo?

Ne se bati. Pojdi v lekarno in se se enkrat testiraj, pa ti bo marsikaj takoj jasno. Ce je nosecnost, potem te bodo “postimali”! In – cim manj panike!!!!

Brez panike! To je najvažnejše! Sicer pa boš dobila odgovor na tvoje vprašanje popoldan, kar bo kmalu. Držim pesti, da bo vse v redu! Potem pa poročaj!

Sem se se enkrat testirala v petek zvecer in je bilo pozitivno, imam ker precej znakov : sem non stop zaspana, danes mi je tudi bilo malo slabo in prsi imam ogromne!!!
amap ne razumem zakaj ta izcedek?

Alexandra, tudi jaz ti priporočam, da se testiraš in to najbolje z Intim+, ki je najbolj občutljiv.
Saj bo vse O.K., boš videla!
Držimo pesti!

Drži se!

Tašika

Poglej, Doroteja tudi krvavi. In to hudo. Pa je z otrockom se vedno vse O.K.
Ce se bos nervirala, ne bos s tem naredila nic dobrega. Ali testiraj, ali pa misli, kako bo vse v redu.
Sicer pa je dr. Puesnjak ze nestetokrat napisal, da imajo neaktere zenske med nosecnostjo izcedek. Zal.
Amapk- verjemi, da bo in verjento bo!

Hvala za pomoc, bom ze sporocila jutri zjutraj kako je bilo na GK.
LP

Alexandra jaz imam tudi rjavkast izcedek in sem v 7 tednu nosečnosti.
Jaz sem se tudi ustrašila in sem šla na GK pa mi je rekla, da ni nič takega, če pa bo krvav izcedek pa moraš na urgenco.

Tako jaz sem imela cel vikend izcedek pa sem se vseeno sekirala, ker mi ni vseeno, ampak ni kej.
Upam da bo tudi tvoj ginekolog rekel da bo vse v redu.

sem bila na GK, in sem se bolj zmedana kot prej.
glede na to da sem imela cudne M presnji mesec ne vem tocno kdaj sem jih dobila,( 30/04 sem imela rjakast izdcedek ki je trajalo 8 dni,2 dni nic potem sem mocno krvavela 2 dni). tako da nevem ali prvi dan M je 30/4 ali 10/05.
na UZ se je vrecka videla ampak nic notri, mi je zdravnik rekel da sta dve moznosti:
1- ali sem imela M 30/04 to pomeni da sem v 7 teden in da se plod ni razvijal
2-ali sem imla M 10/05 to pomeni da sem v 5 tednu in da se plod se ne vidi.

ne vem kaj naj mislim, jutri moram dati kri za HCG in v cetrtek moram nazaj k njemu .
Upam da je druga moznosti ta prava, se me zdi da bom znorela do cetrtka.

Alexandra, poskušaj se pomiriti!

Nič drugega ti ne preostane kot, da čakaš do četrtka pa boš potem videla kako bo!!

Držim ti pesti, da se bo vse v redu izteklo s teboj in s tvojo pikico!!!!!

Lp, Bianca

Alexandra, res ti ne preostane drugega, kot počakati do četrtka. Vem, kako je to, saj je bilo pri meni pri prvi nosečnosti tako, da se do 13. !!!! tedna niso mogli zmenit, ali sem noseča manj, ali je samo “prazno jajce” (blighted ovum) – in na žalost je bilo to drugo.
Na tvojem mestu bi mogoče naredila Intim+.

Držimo pesti, da bo vse O.K.!!!!

Tašika

kaksne znake si imela? ali je bilo isto ko ker si res noseca?
pri meni se je tudi zacelo zdaj jutranje slabosti ( sem ze bruhala danes), vecji prsi,in sem tudi cez dan zaspana.
Ali mogoce ves zakaj pride do Blighted Ovum?
Sem kri dala danes in moram ob 13 poklicati da me sestra pove kaksen je izvid, ali ce imas BO se vidi po HCG?

Meni so beta HCG merili šele po abraziji, ker so se bali, da me niso dobro “spucali”, tako da ne vem, kakšen naj bi bil pred tem.
Pri meni je bilo tako, da so vsi nosečniški znaki (ni mi bilo več slabo, prsa niso bila več napeta …) kar naenkrat prenehali in potem sem imela nekaj dni rjav izcedek in trebuh me je bolel, kot pri M.
Ko sem šla h G, se je na UZ videla samo prazna gestacijska vrečka in nato sem takoj dobila napotnico za abrazijo.

Pri tebi je izgleda vse O.K., ker imaš še vse nosečniške znake! Najbrž si res noseča manj. Boš videla, še vse bo v redu!

Tašika

Pri meni je bilo enako, kot je opisala Tašika!
Alexandra, vse bo v redu!
Iza

Sestra na GK mi je sporocila da imam HCG : 18 216 in da sem noseca.
Res upam da je bilo prezgodaj da bi se kaj videlo na UZ, sem prebrala da se plod vidi sele po 6-7 teden po prvi dan zadnja M.

No, vidiš, je že malo bolje, kajne? Zdaj pa zdrži še do četrtka do pregleda, tukaj pa bomo držali pesti za vaju oba!!!

LP, Andreja

Hvala za podporo ste vse enkratne!!!

Superca, Alexandra

no vidiš, saj bo. Poleg tega nas pa toliko že drži pesti, da absolutno mora biti vse o.k., kajne da?!!!!!!!!!!!!!

Lep predvsem pa sproščujoč dan Ti želim !!!!
alenka

Bravo Alexsandra!
Vse je uredu, čestitam in reši se strahov.
Maja

New Report

Close