Najdi forum

body wrapping

niso plakati krivi sedaj pa povej ali pogledaš raje debelega ali suhega moškega?

hja, suhega. pa saj ne pravim, da so samo plakati krivi. krivi smo vsi skupaj, point je pa ravno v tem, da ne vem, ali je prav, da se mi debela ženska na plakatu ne zdi lepa, ali ne. če je je namen take reklamne akcije spodbujati strpnost, ok. ne vem pa če je to prava rešitev. debeli ljudje bolj kot strpnost potrebujemo pomoč. profesionalno-tako s področja prehrane kot psihično. in to brezplačno, ne pa za mastne denarje, kot to počnejo t.i. shujševalni strokovnjaki.

razlika je kot praviš v debeli in izpopolnjeni đenskil. osebno raje pogledam malo bolj izpopolnjeno kot pa tiste suhice hi hodijo ko tprekle. izpopolnjeno ne mislim debelo temveč postava taka kot npr. verona feldbusch

ok, ne vem, kdo je ravno verona, a seveda jaz tudi raje vidim izpopolnjeno žensko-pač normalno žensko. tiste suhice so pa itak grozne. za nameček-v ameriki je popularno, da imajo lutke v izložbah malce bolj zaobljene riti-v stilu jenny, haha…my style

genkika ni dokazano tolk kriva za celulit ampak način življenja. Naše mamce zaradi gibanja in prehranjevanja sploh niso vedele kaj to je. To je epidemija mordernizacije

Vzrok celulita je predvsem res v hrani saj danes jemo hrano ki vsebuje veliko več strupov kot nekoč. Celulit je skladišče strupov v telesu, potrebno jih je le z veliko pitja vode izplaviti in zelo dobrodošla je masaža da se razbijejo te maščobe. Nekje sem prebrala da moški nimajo celulita zato ker uporabljajo veliko popra in pikantnih feferonov v hrani tak kot moj.

Sanela.

In kolko stane ta Body Wraping?? jas bi rada imela kak recept, ki ga lahko naredim doma… anyone? :))

New Report

Close