Najdi forum

Z prijateljico se poznama priblizno leto dni, pogovarjava se dokar redno tudi vidima. Je malce starejsa kot jst vendar se vseeno zelo dobro razumema in imama podobne poglede na zivljenje zato se niti ne opazi toliko. Vglavnem vse super zato bi rad mogoce kaj vec kot pa samo prijateljstvo. Edin problem je da pri zenskariji nism lih najbol vešč oz. Izkusen zato nevem kaj naj ji recem oz. Kako. V njeni druzbi npr. Na sprehodu vedno premlevam kaj naj recem ampak besede enostavno ne grejo iz ust kar mi ze gre na zivce. Tudi ona ima priblizno misel da hocem nekaj povedat vendar enostavno zatrokiram. V glavi si govorim da bod nek dec ampak ko do te situacije dejansko pride pa pogorim. Vedno bolj mi gre po glavi tudi kaj bo pol z nekim decom ki si neupa povedat da jo ma rad ipd. Drugace sem kar samozavesten se lahko normalno pogovarjama o vsem a ko pa pride do tega pa tema. Ima kdo mogoce kaksn nasvet kaj naj ji recem? Razmisljal sem tudi o sopku vendar se mi mogoce zdi prevec a vcasih celo premalo glede na to koliko mi pomen. Enostavno sem obtical in nevem kaj naj, kar mi jemle tudi energijo pri ostalih stvareh zato morem temu nardit konec vendar nevem kako. Hvala za vsakrsn odgovor. Lp

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

No, večini je težko zbrati pogum…
Mogoče bi ti bilo lažje zbrati pogum v “varni šali” npr. Če se dobita v parku, prideš z dvema coffee to go, pa začneš “se počutim kot penzjoner – ej bi bila penzjonerka z mano, ti bom za 90tko kupil ta eksta kul hoduljco, hehe… No, ne bi se branil, če bi bila ti za (mežik), ob tej Koroni sem šele opazil kako sam sem – si za kakšno poskusno dobo? Če ste nezadovoljni z nakup, vam vrnemo kupnino (šala na reklame)…”

Na tak način, kjer lahko glede na njen odziv uravnavaš vprašanje in enakovredno odskočiš nazaj “hecal sem se” in naprej “a bi bila par?”…

(In ja, sem ful zoprna okoli primerov 🙂 ).

Vsi se bojimo zavrnitve, in ni enega pravila, ki bi veljal za vse – ene želijo bolj osebno, druge bolj formalno, tretje so v zvezi že kakšen mesec, dva preden se začne o “uradnem nazivu”. Naredi tako kot ti je udobno. Meni osebno je “hec” varianta najbolj varna, ker se začne odgovor kazati pred vprašanjem.

V vsakem primeru LP

Niti ni me tok strah zavrnitve, ker se zavedam da neglede kaj bo rekla, boma oba vedla na čem sma. Problem je tako kot ste rekli. Pogum. Drugače sem ful komunikativen pa odprt ampak ko pa pridem tja do nje, pa enostavno preden hocem kaj rect glede tega, zmrznem. Ne razumem zakaj in bojim se da bo jo to odvrnilo ces da nisem resen….

Samo zato ker je tvoja prijateljica, ne pomeni nujno da hoče da postaneš tudi njen fant … če bi bila zaintresirana, bi ta znak že zdavnaj pokazala.

Šopek? 😀 A je stara cca 70 let? 😀

Zdej bo Valentinovo pa ji lahko namigneš z romantičnim darilom, pa boš videl po odzivu …

Šopki pa pri ženskah ne bodo nikoli iz mode.

Preberi si kakšno knjigo, na primer Game: Roosh. Potem ne boš več tako bos.

Dokler človek ne vpraša, je odgovor ves čas: NE.

S postavitvijo vprašanja tako v najslabšem primeru ostaneš točno na istem.

De omnibus disputandum..

New Report

Close