bobtail
In mi smo bili tako neucakani, da smo bili prvi, ki smo prisli po kuzka, tako, da jih je bilo vseh 12 se zmeri tam :)) sem sla kar med njih na travo ( tja jih je prinesla), vsi so me “napadli”, me lupckali…zanimivo je to, da so se veliko bolj ponujale psicke….tam bi bila lahko vec ur, samo potem so mi ze starsi in fant zamorili, da bi blo pa vseeno dobro pocasi iti domov, ker je se 2 ure voznje:)))
samo tega ne bom nikoli pozabila ( no saj imam tudi milijon fotkic 🙂 )!
Luskani, nagajivi, vsi veseli ( vecina je bila crnih, nekaj pa tudi rjavih), usakega sem morala prebozati :)…res lusno 🙂
OK, naj ji bo, poklonimo tiste mesece!
Sicer je pa Vivina nasledja gonitev takoali tako šele na zimo, ko si pa jaz v nobenem primeru ne bi upala mladičev gor spravljat (butec+mrzla zima=težave), potem pa v pozni pomladi. Do takrat bom pa že menda toliko pameti skupaj spravila, da se bom znala odločiti.
Lp, Breda
Jaz pa Vivi v leglu nisem videla (je kar pol štorije, kako sem jo “začopatila”), Riso pa prvič, ko ni imela še niti 5 tednov in sem prišla “samo pogledat” (seveda z aro v žepu, da bi ja držalo, kar se bom zmenila). Sem pa takrat že skoraj izbrala eno psičko, ko me je pogledalo nekaj z enim modrim in enim črnim očescem, obe sta imeli pa tako lepo “narisan make-up”, tako krasno obrobljene so bile tiste očke! Niso bile samo v trenutku popolnoma moje, še Vivi me je osmolila, ker je imela prav tako lepo “obrobljene” oči! Modrost izbiranja pasjega mladiča gor ali dol, pri meni se je izbira “na uč” imenitno obnesla!
Lp, Breda
Če moj koledar ne laže, so Domžale 26. Vsekakor tisto soboto konec meseca, pa kateregakoli že je.
Če pa ne bom mogla uiti, bom pa navijače krvavo rabila! Prva tekma v življenju (ne samo pasjem, tudi mojem), pa že zeloooooo dolgo nimam več 20 let (koliko jih imam, pa ne povem, sicer boste mislili, da pridem s hoduljo in slušnim aparatom).
Lp, Breda
Ni hudega s kondicijo, Elle, bodi prepričana, da je imaš pri Timiju dovolj!
pia in co, prej sem pozabila povedati: pri ŠKK Vrhnika trenirava. Sem s svojo (v tistih časih zelo grozno) zverinico šla v pasjo šolo, pa kaj mi naredi?!!!! Odkrije agility! Zdaj sem pa tam – moj najljubši šport je ležati na trebuhu in brati knjige, pa stara koza skačem s psom kot mlada koza!
Lp, Breda
Breda,hehehe glavno je,da se oba zabavata oz. da se zabava pes :))))))
V nasem klubu trenira tudi neka stara gospa(sigurno je starejsa od tebe)s svojo psicko in je se kar poskocna za svoja leta :)))))))))))))
Upam,da se vidimo na tekmi,kako pa naj vaju prepoznam 😉 ??
lp