Najdi forum

bobi palčke "da-ne???"

hoj.
verjetno mnogim neumno vprašanje a vseeno.

OH gor – OH dol.

zakaj sploh bobi palčke?
meni (če jem kruh, ga je hitro 250 in več gramov) pridejo prav zato, ker se prisilim jesti jih eno po eno in v vrečki jih je samo 100g.
v knjigi “telo kliče po vodi” avtor zagovarja sol kot nujno potrebno v presnovi in prehrani mišc-bobi palčke pa tudi niso pretirano soljene.
torej zanima me, če bi kdorkoli od vas odobraval bobi palčke kot vmesni obrok, vsekakor v kombinaciji z vodo želodec napolnijo dodobra in občutek lakote skopni v nekaj minutah.
ne vem pa kakšna je njihova kalorična vrednost???

kakršnega koli mnenja bom vesel 🙂

Mislim da se je dokaj dobra stvar za med obroki osebno pa mam raje kakšnen kos zelenjave. Sedaj imam obdobje korenja ;). Med obroki jem pač po dva korenčka in sem skos sit.

LP Oliver

Korenček ima visok GI.

samo coca-cole ne pij zraven ker baje ta kombinacija zapira!

Za mene pomeni obrok vnesti hranilne snovi, ki jih telo potrebuje.
Še posebaj na dieti je pomebno,da vse potrebne hranilne snovi dobimo iz čim manj kalorij.
Pri zaužitju bobipalčk pa gre le za vnos snovi katerih telo lahko porabi za energijo ali pa skladišči v zalogah maščobe. (Kar je na visok glikemični indeks bobi palčk zelo možno)

Seveda gre za preference posameznika ali se bo odločil za “@!#$” hrano.

http://www.maxximum-portal.com
http://www.maxximum-portal.com/forum
http://www.maxximumshop.com

Obstajajo tudi polnozrnate palčke, ki sploh niso slabe.

kje dobim?

hvala.

V Šparu na polici z zdravo hrano.
So pa take mal debelejše kot običajne palčke.

Določeni ljudje so zasvojeni z hrano in gledajo na to samo da niso lačni tudi sam sem bil eden od takšnih. Sedaj ko sem spremenil poglede razmišljam podobno zakaj bi vase metal junk če pa lahko kvaliteto ki jo telo porabi za gorivo in rast.

LP Oliver

Veš kaj Oliverček, ti se pač ne sili z nasveti o zdravi hrani, ker si noter daješ čisti strup, saj veš kateri. To je isto kot bi si nekdo dajal na krožnik zelenjave žlico strupa proti mravljam potem pa rekel, da se zdravo hrani. Sam veš, da nimaš pojma o kemikalijah, ki so dosti bolj škodljive kot nekaj zalogajev “prazne” hrane.

Če na dan pojem tudi do 30 natrenov še ne pomeni da se ne spoznam na prehrano!

LP Oliver

hoj.
dejte se med sabo obmetavat na kakšnem drugem naslovu.
mene to o bobi palčkah res zanima, saj ne rečem, da vem veliko vem pa dosti, da si lahko privoščim tako vprašanje in vse kar mi odgovorite je koristno.
govorim pa o Bobi palčkah in ne vseh palčkah.
če govoriš o visokem GI-ju tega “živila” bodi dober in povej koliko je in kje si ga dobil.
karkoli bom izvedel mi bo v korist ne bo pa mi v korist in ni nikomur na tem forumu, če se pretepate okoli svojih egov, kdo ve več pa kater dlje pljune.
sorry, če sem koga prizadel ampak, ko berem forum se prevečkat zaletim v neke nepotrebne spore kdo je kdo pa kdo ma prav.
obstajajo knjige imate izkušnje in mi brez tega znanja smo vam hvaležni predvsem za vašo pomoč ostalo si dejte u glavo metat na kakšnem drugem naslovu.

hvala za razumevanje.

Tako je

New Report

Close