Najdi forum

blond barva

lep pozdrav!

pred dvema mesecema sem si pri frizerju dala narediti zelo zelo goste blond pramene s 4% hidrogenom.zdej pa bi si rada dala barvo po celi glavi,vendar bi se sam pobarvala.ima mogoče katera od vas izkušnje z blond barvami ki ne izgledajo popolnoma bele ampak bolj naravno blond.ne vem od katere firme barvo bi kupila.v osnovi pa imam sivaksto svetlo rjave.

hvala za vse odgovore.

uh, kaj naj ti rečem… nena…

jaz sem do pred dveh let vedno hodila k frizerju po pramene in barvanje, potem pa mi je postalo predrago, pa sem si sama barvala.

Rezultat… dosti bolj uničene lase imam. Sicer je pa res, da imam zelo temno osnovo, in sem si jih morala najprej razbarvati, potem pa prebarvati z brvo. Meni so sicer zelo lepi odtenki od Garniera, ampak ti vseeno priporočam, da ti naj raje frizer pobarva.

Žabica bo vedla :))))))

Žabica = BLOND 😀

Jst sm sprobala že nekaj različnih proizvajalcev in mi najbolj ustreza od Swartzkopfa Poly Briliance odtenek 811 – Scandinavian blond. Imam rdečkast podton las in moram vzet čim bolj na sivo oz. platinasto, da mi ne potegne na rumeno. Imam pa tut naravno svetle lase. No s to sm zlo zadovoljna in vsak pravi, če imam naravno barvo, ker mi prime zelo naravno.

Zdej odvisno je pa kakšen je tvoj podton las, plus vedet moraš, da barva NIKOLI ne izpade tko kot je na sliki.

Tut za lasmi nimam težav (uničenost), jih je treba pa negovat (nežni šamponi za barvane lase, balzam, maska, silikon za konice).

Če želiš bolj rumenkast ton, ti skoraj vsaka barva tako prime. Uporabljaj 6% hidrogen. Jaz drugače uporabljam od Keune odtenek 1000, je med bolj kvalitetnimi barvami in daje skoraj bel odtenek. Hidrogen pa je 9%.
Tudi od Brilliace, kot je Blondy povedala je v redu barva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close