Najdi forum

Imam velik problem zato se obračam na vas z prošnjo po nasvetu.
Nekje v podzavesti sem si verjetno ustvaril eno močno blokado saj imam že kar kronične težave pri sex-u.
Vzburim se, prav tako dosežem erekcijo v začetku vendar pa mi kasneje ko je potrebna združitev vse skupaj pokvari na pol mlahav ud, ki ga nikakor ne spravim tja kamor sodi.
Žena zgublja živce, sam sem prav tako na robu obupa in ne najdem več poti iz tega začaranega krogotoka.
Sam sebi dopovedujem, da bo že bolje vendar brez vidnih rezultatov.
Ženo zelo ljubim in ne vidim vzroka zakaj bi se mi to lahko dogajalo, zato vas prosim za vaše strokovno mnenje kako naj se znebim te notranje blokade.
Razmišljal sem o obisku svojega os.zdravnika z prošnjo po viagri pa se bojim, da mi zaradi narave problema (psihološki) ne bi nič pomagala. Prosim tudi za vaše mnenje glede smotrnosti njene uporabe za dvig samozavesti.
P.S. pri samozadovoljevanju je ud sicer trd ne pa tako kot pri jutranji erekciji ki pa je zelo močna.
Hvala vam že vnaprej za vaš trud z mojim problemom in vas lepo pozdravljam.
modri

Spoštovani Modri,
bojim se , da spolno dejavnost, ki je sama po sebi nekaj prijenega, asociativno povezujete s storilnostjo, željo po “instant” samodokazovanju, kot nadomestilo za nauspeh na kakem drugem področju, a glej ga , zlomka,neuspeh se takoj preseli v posteljo.Poskusite odkriti področje vaših siceršnjih zadreg in ga uredite, potenca bo sledila.In še nasvet: za začetek si ne prizadevajte za penetracijo, ampak nekaj tednov vadite le predigro, bodite inventivni in si zanjo vzemite čas.Viagra vzrokov ne bi odpravila.

New Report

Close