Najdi forum

Rabim pomoč ale nekaj besed nekoga, ki me postavi ne realna tla.
Zgodba sledeča: poročena jaz, poročen on z otroki. On je moja bivša ljubezen -nikoli ga nisem prebolela-to mu nisem nikolii povedala. Med nama je bila totalna kemija in fatalna privlačnost. Občasno sprašuje po meni-kako živim, kje sem??Od tega je že pet let. Živiva v istem kraju in v tem času sem ga videla vsega petkrat-zavestno sva se izogibala eden drugemu. Sedaj pa sva se zopez začela srečevat-zunaj v kakem lokalu. Prijateljica mi je povedala, da me je zadnjič iskal, ko me ni bilo. In potem je prišlo voščilo za novo leto in želja, da si me želi- telesno. Hinavsko sem se mu smejala in molčala. Ampak ne da mi spati, duši me, stiska…. Stvar je v tem ,da si jaz želim enako in ne morem nehati sanjarati o sexu z njim. Zveza ne pride v poštev-sicer pa je on sploh ni omenil. Vem da je najin sex smo stvar dogovora, vem pa da potem poti nazaj ni, ker bova zasvojena en z drugim in bova preveč trpela.Kaj narediti.

Prosim, dajte si duška in mi povejte svoje mnenje. Zakaj sem tako neumna in otročkj?Kaj naj naredim, da izgine iz moje domišljije. Ne rabim sočutja, ampak nekaj ostrih besed za streznitev.
Hvala.

Draga moja, si pod takim pritiskom, da te lahko vsi oblivamo z mrzlo vodo pa ne bo nič pomagalo. Paro boš spustila le, če si boš odprla ventilček 🙂

Težka bo…
Vse je odvisno od tebe – ali si v sedanjem zakonu tako nesrečna, da si ga pripravljena tvegati In zavedaj se, da ne boš nosila posledic sama, ampak tudi tvoji in njegovi otroci, ki niso nič krivi. Poleg tega telesna privlačnost v odnosu zdaleč ni vse. Kdo ve, ali bi se razumela, če bi živela skupaj. Afero pa ti odsvetujem, ker se prej ali slej vse izve.

Mislim da je to totalno bedasto razmisljane.jaz bi se mu izogibala in ne bi hodila v stik z njim.Porocena!!!!????oba!!!???tukaj pa tako ali tako ni za razmisljat nc.izogibaj se ga in se strezni.na koncu bos tako ali tako razocarana.vsaj mislim in vem,da bo takoprebolela!!!dvomim,da ga nisi v petih letih prebolel.zakaj si se pa potem sploh porocila???strezni se!!!

kr ena

Težko je nekomu solit pamet .Poročen, ja tudi jaz sem bila in sem imela podobno situacijo. Lahko , da imaš probleme doma, ali je to seks ali nerazumevanje. Če bi bilo vse o.k. potem nebi premišljevala o bivši ljubezni . Ampak tu so otroci in tudi oni imajo čustva in ni jim lahko.Premisli in upam ,da boš izbrala pravo pot!

Čao
Se ne izplača, še tako fantazijska in strastna ljubezen enkrat zbledi.
Pravijo, da “se med poliže”. Imam izkušnje, verjemi mi.
Po nekaj letih bo po drugi spraševal. Imej toliko ponosa.
LP

Najboljse da si vzameta 3 tedne dopusta, greta na Havaje in se tam strastno pofukata. Pa ne pozabi pisat kartice, mož te bo ziher pogrešal medtem ko bo v zakonski postli fukal tvojo najboljso kolegico.

Punca draga, ni vredno. Preveč imaš za zgubit. Sploh pa v majhnem kraju. Svojo strast nameni svojemu dragemu in boš videla, kako ti bo hvaležen. Saj si lahko zraven predstavljaš svojega bivšega…

Kaj pa , če bi si osvežila spomin na vzrok vajinega konca prekinjenega razmerja?
Če mu bo uspela potrditev, kako še vedno vžge njegova privlačnost, se bo gotovo ves zadovoljen vrnil k svoji družini.
Moja prijateljica pravi, da je raje sama kot bi bila za ,, golaž ,, nekomu ( ali pa za tortico ).

Ja, Jure, kako si pa ti zašel v ta klub čarovnic? Ne trudi se, ne bo pomagalo. Tele blodnje ene ženske so povsem očiten dokaz zakaj so kure užaljene, če njihovo dobro ime uporabiš za karakterno oznako samic vrste Homo sapiens. Tale Primorka bi pa ne bi. Mislim, da sva si midva tu na jasnem, da ga samo na pol na toplo ne moreš dati, pa tudi z mehkim gre težko. Torej Primorka, če ti je do tega počepni, če ti pa ni, pa tipčku reci naj išče dalje in prosim ne obremenjuj vesoljne Slovenije s tem ali bi se ti poseksala ali ne. Mimo grede imel sem dobro kolegico, ki je imela podobne težave kot ti, le da ni bila poročena. Pa sem ji kot brat sestri svetoval samo tale stavek: “Dej razmisli kaj delaš, tvoj (tisiti s katerim je imela “zakonsko” zvezo) te ima rad.” Od takrat mi je tako zamerila, da se ne pogovarjava več, ker sem jo menda pustil na cedilu v resnih težavah (beri postavil pred lastno dejstvo). Zveza je obstala, ni se dol dala, krivdo pa je zvalila na nekoga, ki nima pri vsej stvari nič zraven – mene. Sedaj že možiček je ostal ljubljena oseba, tistega iz šolskih dni je ohranila v lepem spominu, negativno sevanje pa je preusmerila drugam (fizika pravi, da energija ne nastane iz nič in se je ne da uničiti, lahko pa spreminja svojo obliko). Sem dovolj jasen? Pa prosim ne žalite kokoši!!!

Edino to, da se ga osvobodiš, je smiselno.

Eden na drugem iščeta tisto, kar vama manjka v zakonu. Vprašaj se, kaj bi moral imeti tvoj mož, da bi lahklo ‘konkuriral’ tej simapatiji.

Kakšno sposobnost, lastnost, znanje … mora imeti nekdo, da lahko v tebi prebuje te občutke? Ko boš vedela to, se z možem pogovori o tem in ga nauči.

Za vse obstaja recept in vsak se ga lahko nauči.

ma kako si lahko taka pra*sica, da misliš samo nase, kaj pa otroci, moož, sosedje,sodelavci,prijatelji, aaaaaaaaaa, a na njih kaj pomisliš, takoj da si mi ga izbrišeš iz glave….;-)):::::::::::::::::

Strastno naju nezadržna sila vleče skupaj, ki se ji ne moreva upreti, čeprav se popolnoma zavedava, da razum nasprotuje. A vendarle je srece tisto, ki utiša razum in najini telesi se že prepletata v vrhuncu užitkov…….

BLABLABLA
Boh ne daj, da bi bilo naše življenje preveč preprosto, morajo biti zapleti kot jih vidimo v holivudskih spektaklih

Očitno tud njemu manjka tisto kar tebi: sex…..A boš zaradi tistih parih minut tvegala svoj zakon in tud svoj ugled, še zlasti če si v manjšem kraju-tam se itak vse zve- ? Sej tud mi včasih vprašamo za koga, ki nam je bil v mladosti všeč, pa to zdej še ne pomeni, da bi kar naskočili…Dec je samo potreben, če mene vprašaš, ti pa zgleda preveč naivna..

Najprej vsem tem moskim, ki tukaj tako zelo pametujejo-a vi ste pa vsi taksni posteni tipcki, ki lahko moralizirate, kaj je prav in kaj ne? In kateri od vas bi pomislil, na zeno, otroke in vse posledice? Moski-noben, nikdar ne pomislite na to. In ce se kateremu zdi, da Primorka tu utruja nas bralce, potem enostavno ne berite, in vas ne bo utrujala. A ni tako? Pa ne vec tako pametovat, ker to skodi..ok?

janja24 na tebi mora biti nekaj pregrešno dobrega, da srečuješ samo take moške kot si jih opisala.

ne bluzi

Janja24 čisto prav si napisala. A ste res vsi sami poštenjaki, ki nikoli ne pomislite, da bi storili kaj takega??? Težko verjamem. Nikoli ne veš kaj te v življenju doleti, se vam ne zdi?

Virt, saj ne pravim, da imam jaz izkusnje s taksnimi moskimi-pravim, da vem kaksni moski ste, in da je le redko kater taksen, ki bi rekel ne, oz. ki bi pomislil na punco, zeno, otoke, ce bi mu bila zenska vsec..mene moti tukaj le to, da nekateri tako moralizirate in pametujete…ce vam tema ne ustreza, pac foruma ne berite in konec..

New Report

Close