Najdi forum

Bled
Prosim svetujte mi katera restavracija na Bledu se vam je zdela glede na postrezbo/kakovost hrane/primernost cene najboljsa in bi jo spet obiskali? Namrec v petek greva tja na izlet, pa sem si rekla, da se moram malo poprej pozanimati, da ne bom ustrelila mimo in potem ne bova zadovoljna. Hvala za vase nasvete.

Glede hrane bi ti tezko svetovala, ti pa povem, da so kremsnite najboljse v Hotelu Park. Ce bosta na poti nazaj skozi Lesce se imela prostor v zelodcih pa priporocam sladico “grmada” na Letaliscu. Predlagam, da gresta na Bled okoli jezera (1,5 ure pes). Za hrano pa je menda ful ok restavracija Lectar v Radovljici (6km iz Bleda proti Lj.).
Lp,T.

Priporočam zelo dobro hrano v Vili Prešeren ob jezeru. Ali taverna Mayer-Berc za hotelom Golf. V Gostilni Lectar v Radovljici pa je kvaliteta jedi padla cene pa so občutno zvišali…ni več to kaj je bilo!

Ena varijanta je tudi Okarina-če obožuješ indijsko hrano…Toliko!

Najboljše kar jih jaz poznam je gostišče Pri planincu zraven hotela Jelovica. Imajo dobro hrano ter za Bled nizko ceno. Kadar sem na Bledu vedno grem v to gostišče.

Restavracija Letališče v Lescah, restavracija Mlino, restavracija Union…

Če hočes slow food pa Topolino (vedar je precej drago)

Anita

New Report

Close