Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje blazinice za v modrček

blazinice za v modrček

Obstajajo tudi bombažne, ki so pralne? So pralne tudi tiste, ki so drugače za enkratno uporabo?

Za oboje me zanima, katere so bile OK. Pa kje ste jih kupile, katera znamka.

Ne, tiste za enkratno uporabo niso pralne. So take kot vložki pri menstruaciji. Torej, noter je gel in to se ne more oprat.
Bombažne so seveda pralne in obstajajo. Prodaja jih Štorklja pa verjetno še kdo.

OK so oboje, kakor se navadiš. Pralne je treba sušit v sušilcu, da ostanejo mehke, mehčalca seveda ne smemo uporabljati, ker lahko vonj odrne malega sesalčka od jedi :o)

Od tistih za enkratno uporabo so naj Chiccotove so pa tudi najdražje. meni so bile v redu tudi tiste od raznih firm, torej muller ali dm ali kaj takega. Če ti pa mleko močno izteka so pa Ch. najboljše.

lp

kakor ti je že predhodnica napisala,tiste za enkratno uporabo so za enkrat in konec in se ne perejo.nekje sem prebrala da te za enkratno uporabo niso vredu,ker gel,ki je vnjih izsušuje bradavice itd.Jaz imma aventove pralne in so mi ok

Poskusila sem skoraj vse znamke in moram rečt, da so Chiccove zakon in ti ne priporočam drugih. Res so malo dražje, vendar jih porabiš dosti manj in še bradavica je vedno suha..

LP

Jaz priporočam aventove pralne. V kompletu jih je 6 (se pravi 3 pari). Vrhnji del je prešit s čipko. Mislim, da stanejo okoli 9 Eur. Dve škatli sta ravno prav, da nisi z njimi na tesnem. Ni jih potrebno sušiti v sušilcu, ker so fino mehke.
Imam tudi Štorkljičine, pa mi niso všeč, ker so precej bolj trde, nekoliko tanjše in se ne dajo lepo oblikovati, da se ne bi že na daleč videle.

Meni se zdi, da to je računica proti tistim za enkratno uporabo.

Me pa zanima, zakaj chiccotovih porabiš manj v primerjavi z drugimi? Vanje se namreč izteka enaka količina mleka kot v katerekoli druge, higienično pa je, da jih menjaš dovolj pogosto.

Narejene so podobno kot vložki-mleko se v njih spremeni v gel in jih ni potrebno dolgo menjati, saj gel ne pride v stik z bradavicami in so zato vedno suhe. Modrček še enkrat ni bil niti malo moker, medtem ko je v blazinicah za pranje bil večkrat. Niti enkrat nisem imela ne razpokane, ne kakšnega mastistisa, nič.

Dokler sama ne probaš, ti težko razložim.

New Report

Close