Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Blazina za igranje na tleh

Blazina za igranje na tleh

Lepo pozdravljeni!

Doma imamo štirimesečnico in ker sem mnenja, da je na tleh najbolj varno in udobno za vse, bi vas prosila, če kdo ve kje se da dobiti blazine iz pene, ki bi zaščitila otroka pred mrazom.
Tiste igralne blazine, ki jih prodajajo v trgovinah so vse zelo tanke in ne pridejo v upoštev.
Razmišljam tudi, če bo jo sami naredili, ampak vseeno me zanimajo tudi vaše izkušnje.

Hvala ze vnaprej in lep pozdrav.

Missy

NE VEM ZAKAJ JO BOŠ RABILA. ČE JO BOŠ UPORABLJALA ZUNAJ, RES RABIŠ DEBELEJŠO, ZA V STANOVNJE PA SO OSTALE ČISTO DOBRE. JAZ SEM DALA SPODAJ SAMO ŠE PREPROGO.
DRUGAČE PA SI LAHKO POMAGAŠ TAKO, DA SPODAJ PODLOŽIŠ KAKŠNO ODEJO, ALI PA CELO NA POL PREPOGNJEJ KOVTER.

Če ste pri denarju si lahko omislite Airex blazino ki jo drugače uporabljajo tudi v ortopedske namene mislim pa da je vredna vsakega tolarja saj je poleti uporabna tudi v vodi. Prodajajo jih v Sanolaborjih cenejše pa so okoli 15 000 sit, seveda pa je naj una za 40 000 sit. Drugače pa si lahko kupiš čisto navaden armaflex 1500 sit.

Plama-Podgrad!!!

A lahko kaj vec napises?

Jaz sem kupila igralno peno za na tla v Baby centru v Ljubljani (BTC) – zelo velika (1,5×1,5m), lahko se jo sleče in opere, je tudi kar debela in topla, lepo se jo zloži, stane pa 16.000 tolarjev – sem zelo zadovoljna.
teja

Mi smo imeli simpatex podlogo – to je tista, ki jo imaš v kopalnici in jo prodajajo na metre. Kupili smo najširšo in dolgo 2 m in pol. Ko ne rabiš, zviješ skupaj. Simpl kot potica.

Ne vem ali v astri še prodajajo peno na metre?! (V Kranju še Astre ni več) Če jo pojdi tja in jo kupi v velikosti posteljnega oblačila.
Potem pa si lahko omisliš še novo perilo z otroškim motivom.

zdravo,
tudi jaz priporočam AIREX blazino. Kupiš jo lahko v sanolaborju recimo. Če boste imeli več otrok se vam bo naložba obrestovala. Te (sicer terapevtske) blazine so zakon.

Mi smo imeli kar gobo, ki jo uporabljajo izdelovalci sedežnih in čez smo dali odejo in se zelo lepo obnese. Ima dokaj ravno površino (da se ne spodtika), topla je in mehka, če udari vanjo). Tudi cenovno je zelo sprejemljiva, samo pri kakem izdelovalcu sedežnih garnitur se oglasi. Imajo celo različne trdote.

Kupila dva zložljiva jogija za prenosno posteljico, jih razprostem po tleh in dobim površino 1,2mX1,2m, ko ne rabim ju zložim ali dam v prenosno posteljico. V Leclercu je bila akcija, komad po 2.990, piše da je zaščiteno proti ognju, pršicam, plesni…

LP Marta

Pri vseh 3 pikicah smo imeli star, debel kovter (še eden tistih, gostih, prešitih) in dolično se je obneslo.

Plama v Podgradu ima svojo prodajalno, kjer ti na meter ali v kakšni drugi obliki vrežejo različne debeline in trdote spužve. Cene so super ugodne, če primerjam vse kar drugi uporabljajo. Za 1,5 x1,5 occa 2.500, 00 sit . Spužve so enake vsem tistim, ki so v sedežnih ali kjerkoli se uporabljajo.

Če nimate možnosti obiska tovarniške trgovine, pokličite in poporosite, da vam jo dostavijo vozniki, ki vozijo po celi Sloveniji in prodajajo njihove izdelke.

lp

New Report

Close