Najdi forum

blazina za dojenje

Mene pa zanima kakšno blazino ste kupile in kdaj? Vam je prišla že prav v nosečnosti za spanje (od kdaj naprej)?
Slučajno sem našla na spletu predstavitev blazine Neli in me zanima, če jo ima katera in kako ste zadovoljne. Kakšno dolžino imate?
Na kaj ste pazile pred nakupom, a na dolžino le-te? Se mi zdi, da so tiste najcenejše, ki so bolj kratke, bolj tako… brez veze…
Kakšno blazino predlagate?

Jaz imam theraline(baby center) in sem jo uporabljala med nosečnostjo in sedaj po skoraj treh letih, je še vedno aktualna, saj imam “kačico” kar v postelji.Sem pa vzela ta veliko, uporabljaš jo lahko še za miljon drugih stvari, zelo prav nam je prišla za podporo noge v mavcu….

škratek

Enako kot škratek. Zelo uporabna zadeva. Pravzaprav si dojenja brez nje več nisem mogla predstavljati.

kakšno pa ste kupile? mislim s čim je polnjena? jaz sem videla take z nekim peskom in take z nekim mehkim polnilom. v čem je trik?

Tudi jaz imam theraline(baby center). Sicer še nosečka, pa že zdaj mi odlično olajša spanje, saj si jo enostavno podložim. Je pa napolnjena z nekimi zrnci, ki so prav prijetni na dotik. Sem jo pa že uporabila tudi za branje, saj odlično podloži hrbet ravno v križu, pa še spredaj imaš tako “mizico”, da lahko nanjo odložiš knjigo.

Sicer sem jo dobila za darilo in se je izkazalo, da je še kako uporabno.

New Report

Close