blazina za dojenje
Pozdravljena! Blazina za dojenje je res super zadeva in zelo uporabna za več namenov (v nosečnosti zelooooo olajša spanec, kasneje pa je pri dojenju, sploh na začetku ko je bebika še majhna, zelo v pomoč). Kupila sem jo pri Neckermann-u (blazina + pralna prevleka = 6.990,00). Upam da sem ti kaj pomagala. Lep dan še naprej
Jaz prisegam na Odejino (ki ji je ime Kljukec). Moja dva otroka imata vsak svojo, ker ta starejša še zdaj rada počiva v njeni, pa smo za dojenje tamalega kupili drugo.
Riko se menda uporablja tako, da se jo namesti od spredaj, Odejino pa si dam od strani (na tisto stran, kjer dojim), tako da mi krak, ki je zadaj, med dojenjem podpira hrbet.
V Toys´r´us jo dobiš za 10 ali za 20 evrov. Oba modela sta skoraj enaka tistim, ki jih v Arielu prodajajo za 8.000 in 12.000 sit, le prevleka je drugačnega vzorca, morda tudi materiala. Sicer pa si lahko prevleko brez težav zašiješ iz blaga, ki ti ustreza, pa je razlika v ceni še vedno dovolj velika, da se izplača.
Jaz uporabljam to blazino že v času nosečnosti. Olajša mi spanje na boku, sedenje na kavču,… 🙂